سلام،من بعد از٢٨ارديبهشت پريود نشدم ولی يكم تيرماه خون ريزی همراه بادرد شديد داشتم آزمايش دادم مثبت بود ولی سقط شد با داروهاي دكترم بهترشدم گفت ميتونی اقدام كني الان از اون روز به بعد من خون ريزی نداشتم ولي از دو روز پيش تا الان خون ريزی دارم اولاش خيلی كم بود ولي كم كم داره بيشتر ميشه چيكار كنم ؟احتمال سقط هست؟
خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه ولي سينه هام حساس شده بودن مث سري قبل و ترشحات خيلي غليظ تر بود
خب میتونی الان بزاری مطمئن شی چیزی بوده یا نه
من سقط داشتم هفته های پایین ببین بعد سقط یکی دوماه اوضات بهم میریزه پری شدید یا... من که دوماه بیست روز یه بار پری میشدم بعد درست شد و 28 روزه شدم دوباره
خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍