2777
2789
عنوان

برادرم تا حالا هیچ کاری برام نکرده کاش منم خواهر داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 32 پست

الان همه میگن خواهر بده اصلا هم اینطور نیست لااقل تو اینجور مواقع اگه شرایط برادر ایشون داشته باشه حتما کمک میکنه...حالا که نداری غصه نخور خدا کنارت مطمعععععععن باش یه جاییی چنان جبران میکنه میمونی تو حیرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همه میگن خواهر بده اصلا هم اینطور نیست لااقل تو اینجور مواقع اگه شرایط برادر ایشون داشته باشه ح ...

خدا دوستم داره شوهرم و خانوادش خیلی خوبند ولی ادم از خانواده خودش بیشتر توقع داره

منم یک پدر بیمار دارم که باید بهش رسیدگی بشه خودمم دوتا بچه کوچیک دوقلو و یک پسر بزرگتر ساله دارم که هر کدوم یک جور رسیدگی میخوان، ولی همه کارهای شخصی پدرم را خودم انجام میدم و تمام خونه اش را نظافت میکنم اون وقت خواهرم با اینکه مجرده دست به سیاه و سفید که نمیزنه هیچ یک تشکر هم نمیکنه، همیشه خدا هم طلبکاره اصلا احساس مسولیت نمیکنه، گاهی از شدت خستگی زیاده پدرم را بهش می‌سپارم به جای اینکه مراقب پدرم باشه میذاره میره استخر یا خرید یا گردش با دوستاش، تازه خانم خیر سرش دکتر هم هست ولی فاقد درک و شعور

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
خیلی بده ؟ منم یه دونه بچه دارم توانایی مالی ندارم اعصاب بچه دوم هم ندارم،یعنی به بچه ام ظلم میکنم؟

حتی روان شناس ها هم میگن تک فرزندی خوب نیست برای بچه ،

اما اگر با بچه طوری رفتار شه که در آینده خیلی حس کمبود نکنه و درست و آگاهانه باهاش رفتار بشه، تک فرزندی هم مشکلی نداره

اما به نظر من تک فرزندی خوب نیست

ولی بازم شرایط خودتون رو خودتون خیلی بهتر میدونید

ربطی نداره..این تقصیر تربیت غلط خانواده هاست..تمام انتظارا از دخترشونه..چون باهاش راختن..پسراشونو لوس میکنن..احساسا میکنن با پس باید عین پادشاه رفتار بشه..اگر از اول به یک اندازه مسئولیت بدن بهشون اینطوری نمیشه....نتیچه فرق گزاشتن بین دخترو پسر دامان خودشونو میگیره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

منم تنهام کاش یه خواهرداشتم سه تابرادردارم سالی یه بارخونمون میان زنگم که اصلانمیزنن مگراینکه کاره خودشون بهم بیوفته یاخدایه ناکرده ننم مریض شه مبگن بیامواظبش باش همیشه حسرت میکشم کاش خواهرداشتم

خیلی بده ؟ منم یه دونه بچه دارم توانایی مالی ندارم اعصاب بچه دوم هم ندارم،یعنی به بچه ام ظلم میکنم؟

بد نیست الکی عذاب وجدان نگیر عزیزم.الان همه خواهر برادر داره هم ناراضین.من دوتا داداش دارم دوسشون دارم و دوسم دارن ولی واقعا نبود هیچکدوممون تو زندگی اون یکی تاثیر نداره

منم یک پدر بیمار دارم که باید بهش رسیدگی بشه خودمم دوتا بچه کوچیک دوقلو و یک پسر بزرگتر ساله دارم که ...

من چهار ساله ازدواج کردم 

از بچه دار شدن میترسم 

تصمیم دارم اگه بچه دار شدم دیگه نرم سر کار چون نمیتونم همه کارها رو خودم انجام بدم اگه بچه بیاد 

من چهار ساله ازدواج کردم  از بچه دار شدن میترسم  تصمیم دارم اگه بچه دار شدم دیگه نرم سر ...

کار خوبی میکنی، منم ترجیح دادم تمام وقتم را برای بچه هام بذارم و سر کار نرم، بچه به یک مادر تمام وقت بیشتر از همه چیز احتیاج دارند

از بچه دار شدن هم نترس واقعا بچه ها فرشته هستند و یک نعمت و هدیه از طرف خدا

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
ربطی نداره..این تقصیر تربیت غلط خانواده هاست..تمام انتظارا از دخترشونه..چون باهاش راختن..پسراشونو لو ...

اتفاقا مادر و پدر من اصلا میون ما تفاوتی نگذاشتند 

بابامم از داداشم ناراحته بعضی وقتا باهام درد و دل میکنه

خود داداشم  تنبله . خود خواهه 

درس خونه دکترا داره موفقه بهش افتخار میکنیم ولی ...

کار خوبی میکنی، منم ترجیح دادم تمام وقتم را برای بچه هام بذارم و سر کار نرم، بچه به یک مادر تمام وقت ...

مامانم 40 سالش بیشتر نبود که زمین گیر شد

من 16 سالم بود 

معلم بود خیلی هم فعال الان میگه پشیمونم وقتمو به خوشی نگذروندم و فقط کار کردم

حسی بدی که تنهامون میگذاشت و میرفت سر کار یادمه نمیخوام بچه هام این حسو داشته باشند