2777
2789
عنوان

مامانایی که غذاهای کمکی مقوی بلدن زود بیان کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست
شیر خشک دوس نداره .دکترشم میگه الان نیاز نیس بهش شیر خشک بدی همون شیر خودت وغذا کافیه براش 

چون شیر خودتو میخوره. خودت با ماهیچه تازه و کمی پیاز و نمک و زردچوبه کباب ماهیتابه ای درست کن بخور تا شیرت مقوی بشه. یا آب گوشت و آب کله پاچه. آب لیمو ترش نخور. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بسته پای مرغ بگیر بذار زود پز له بشه بعد آسیابش کن بسته کن بذار فریزر تو‌هر غذاش یه بسته بریزفقط ...

ممنون عزیزم از راهنماییت.فقط پای مرغو بپزم بعد کامل اسیاب میشه ؟

سویق کودک بخر وقتی فرنی درست کردی اماده شد یه قاشق سویق بریز توش خیلی خوبه 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
چون شیر خودتو میخوره. خودت با ماهیچه تازه و کمی پیاز و نمک و زردچوبه کباب ماهیتابه ای درست کن بخور ت ...

شیر خودم خوب بود.متاسفانه بخاطر عفونت لگن بستری شدم انقدر چرک خشک کن زدن شیرم خیلی کم وضعیف شد

ممنون عزیزم از راهنماییت.فقط پای مرغو بپزم بعد کامل اسیاب میشه ؟

من پای مرغ رو از شب تا صبح گذاشتم جوشید صبح استخون هاشو در اوردم بعد ابشو ریختم تو این جایخی کوچیک ها هر بار یه قطعشو می ندازم تو سوپش 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
شیر خودم خوب بود.متاسفانه بخاطر عفونت لگن بستری شدم انقدر چرک خشک کن زدن شیرم خیلی کم وضعیف شد

آب کله پاچه عالیه. شیرتو زیاد میکنه و پرچرب. از آب دنده هم خودت بخور. آب قلم یکم اسهال میاره برای بچه این سنی مگر اینکه رقیق باشه. 

حلوا برا این سن میتونم بهش بدم؟

فکر نکنم اما یکسالش شد میتونید بدید بهش

خیلی مقوی و تپل میکنه

یک قاشق چایخوری کره رو کمی اب کنید خرما رو پوست بگیرید داخلش کره بریزید و له کنید یک قاشق غذاخوری ارد برنج و با یک پیمانه شیر پاستوریزه   یا اب حل کنیدداخل مواد بریزید وقتی قوام اومد مث ماست شد بهش بدید