2777
2789

سلام عزیزان من یه پسر 6ماهه دارم که از 4ماه ونیم غذای کمکی رو براش شروع کردم طبق نظر دکترش.اما چون دوبار پشت سر هم خیلی سخت مریض شد الان کمبود وزن داره .باید تا ماه دیگه جبران بشه.میشه همگی کمکم کنید وبگید چیا بهش بدم که پرکالری ومقوی باشه ووزنش رو جبران کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهیچه تازه رو با آب کم بپز شیره اش رو جدا کن بده بخوره. گوشتشم خودتون خورشت کنید. استخوان دنده گوسفند از قصابی بگیر توی زودپز با آب کم، پیاز و کمی زردچوبه بپز جوری که استخوان له بشه از صافی رد کن. آب غلیظشو چند بسته کوچولو درست کن. با هر قسمتش سوپ یا هر چی میگن بپز. ولی بچه زیر یکسال هر چی شیر بیشتر بخوره بیشتر وزن می گیره. با روغن زیتون هم هر روز خوب ماساژش بده. 

موز وخرما اگه روزی یه دونه بهش بدی یه هفته ای تپل میشه من قلم و‌پای مرغ هم تو همه غذاهای دخترم میری ...

موز وخرما رو باهم بدم یا جدا ؟پای مرغ خودشو بندازم تو سوپش یا عصاره اش رو؟چندتا پای مرغ برا هربار بریزم

موز وخرما اگه روزی یه دونه بهش بدی یه هفته ای تپل میشه من قلم و‌پای مرغ هم تو همه غذاهای دخترم میری ...

خامه میتونم از الان بهش بدم؟همین خامه صبحانه؟یا خامه شیرینی پزی؟

یه بسته پای مرغ بگیر بذار زود پز له بشه بعد آسیابش کن بسته کن بذار فریزر تو‌هر غذاش یه بسته بریزفقط خوب تمیزش کن 

خرما رو تا سه تا درروز میتونی بدی ولی موز نهایتا نصفه