2777
2789
عنوان

کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 53 پست
انشالله به سلامتی نه بابا نگران نباش خواهرم کیسه آبش کلا پاره شد حمومشو رفت کارهاشو کرد  رفت بی ...

منم همین کارو کردم زود ميري بیمارستان اونجا اذیت میکنن آدم دردشو یکم خونه بکشه به نفعشه

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله به سلامتی نه بابا نگران نباش خواهرم کیسه آبش کلا پاره شد حمومشو رفت کارهاشو کرد  رفت بی ...

اره منم موهامو بافتم رژ زدم خط چش کشیدم سوار ماشین شدم 😅

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت
من سر پسر دومم از وقتی کیسه ابم پاره سد تا وقتی نی نی بدنیا اومد دوساعتو نیم طول کشید،

من فقط دوساعت طول کشید از خونه در بیام بیرون

رفتم حموم موهامو خشک کردم کارامو انجام داردم رفتم بیمارستان

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
من فقط دوساعت طول کشید از خونه در بیام بیرون رفتم حموم موهامو خشک کردم کارامو انجام داردم رفتم بیما ...

اره منم استرس ندارم فعلا

ای جانممممم انشالله بسلامتییییییی برای نی نی من دعا کن رفلاکسش خوب شه بتونه شیر بخوره 🙏🙏🙏🙏🙏

چشم

من فقط دوساعت طول کشید از خونه در بیام بیرون رفتم حموم موهامو خشک کردم کارامو انجام داردم رفتم بیما ...

منم تو این دوساعتو نیم حموم کردم بعد با شوهرم رفتیم دنبال خواهرشوهرم بعدم رفتیم باهم بیمارستان،اصلا یه ذره استرسم نداشتم وقتی مامانم اومد من نی نیمم بدنیا اومده بود