2777
2789
عنوان

بچها حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 80 پست

اینجوری پیش نمیره با شوهرت حرف بزن بگو من نمیخوام قطع ارتباط کنم باهاشون اما تو هم با دلم راه بیا.خودتو بزار جای من.اگر با تو توی جمع خانوادگی ما اینجوری تا میکردن من ازت دفاع میکردم نمیذاشتم بیپناهی حس کنی.

من مرد نیستم کلفت بشنوم و نشکنم.یکم فاز زنونه و مظلوم نمایی و گریه بردار.با دعوا هیچ مردی به راه نمیشه.

نباید تهاجمی برخورد کنی اینجور مواقع اونوقت مثل الان ادم بده میشی.باید اروم و زیر زیرکی باشی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری ب دلبری نداره مردا رو خانوادشون خیلی حساسن 

چرا خیلی تاثیر داره ..من خودم تاثیرشو دیدم ...خرش کنی دگ همه جوره هواتو داره

رایانم جون مامان خدا تورو برامون حفظ کنه کاش بشه زودتردستاتو لمس کنم پسرم😘😘😘❤❤
اینجوری پیش نمیره با شوهرت حرف بزن بگو من نمیخوام قطع ارتباط کنم باهاشون اما تو هم با دلم راه بیا.خو ...

بخدا ایقدر گاهی وقتا آروم باهاش برخورد میکنم

اما تا خواهرش سرو کلش پیدا میشه بحثمون میشه

مثلا همش کنار اوناس

اونا هی شوهرم میبوسن

هی دست میکشن رو صورتش

فقط میخان منو ناراحت کنن

هی ب من میگن ما زندگیشیم اول ما بعد بقیه

روانی شدم دیگه

اگر اینو میگفتم ک از تو خونم بیرونم میکرد

فانتزی فکر کن اگه میگفتی تموم بود دیگه جنگ جهانی میشد 😁ولی خدایی برادر شوهرت کاره ای نبوده بخاد بیاد تهدید کنه اه بزنم دک پوزش خراب کنم شیطونه میگه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
چرا خیلی تاثیر داره ..من خودم تاثیرشو دیدم ...خرش کنی دگ همه جوره هواتو داره

مال من کارش از این حرفا گذشته

اول خانوادش بعد بعد من

دلبری فقط برا ی س ک س ک بخاد بکنه میخاتمو بس

هر کهر برام کنه اونا توقع دارن ک براشکن کنهو میکنه هم

فانتزی فکر کن اگه میگفتی تموم بود دیگه جنگ جهانی میشد 😁ولی خدایی برادر شوهرت کاره ای نبوده بخاد بیا ...

ب خواهرش ک ب شوخی جواب دادم همع بهم حمله کردن دیگه ب اون چی میگفتم چی میشد

مادرشوهرمم مات ب ما نگاه میکرد

ب من گفت ب دل نگیر شوخیه

ب خواهرش ک ب شوخی جواب دادم همع بهم حمله کردن دیگه ب اون چی میگفتم چی میشد مادرشوهرمم مات ب ما نگاه ...

چه خواهرشوهر ماموزی داری ازش ترسیدم اینا خونه خراب کن هستن یا قطع رابطه کن یا باهاش دوست شو

اگ شوهر آدم پشت آدم باشن عالیه من شوهرم حداقل جلو خودم پشتم نیس میدونم بدون شک حتی دختر خواهر یا ب ...

نه اینطور نیست .

بلد نیستی رامش کنی.

به شوهر بگی مادرت خواهرت بد منو میخوان منو میکوبن منو توهین میکنن میدونی همه مردا چی میگن؟

همشون بلااستثنا میگن نهههههه.اونا باهات شوخی میکنن بلد نیستن چجوری باهات حرف بزنن.منظوری ندارن.همشون همینو میگن.

باید بگی خیلی دلم شکسته خیلی ناراحتم.من اینهمه تو این غربت بخاطر تو بخاطر زندگیمون دارم تنهایی میکشم.تو رو دوستت دارم ک راضیم.اما اینا با حرفاشون منو میشکنن.

من رو دوست ندارن.سعی میکنم بهشون محبت کنم اما اونا منو نمیخوان بخاطر همین ...

یا بگو من سکوت میکنم نه اینکه حرفی ندارم بگم فقط نمیخوام حرمت بشکنم.تو خودم میشکنم اما نمیخوام سرافکنده ات کنم.لاقل تو ازم دفاع کن.من چیزی بگم منو یشتر له میکنن.بگو مگه چ کار کردم جز زن تو شدن ک اینجوری ناراحتم میکنن.منم بچه یه پدر و مادریم که با خون دل بزرگم کردن.مظلوم نمایی کن بابا دیگه تهاجمی برخورد کردی خودتو خراب کردی

چه خواهرشوهر ماموزی داری ازش ترسیدم اینا خونه خراب کن هستن یا قطع رابطه کن یا باهاش دوست شو

اصلا نمیتونم باهاش دوست بشم

خیلی رفتارای زشتو زننده و پرویی داره

نمیتونمم باهاش قط رابطه کنم چون عشق همسرمه

شوهرمنم همیشه میگه من اول خانوادام بعد زنم

میگه ننه بابای من یه بار دیگه زنده نمیشن که برامن خواهربرادر بزان

جای خواهر برادر گیرنمیاد هیشوقت ولی جای زن گیر میاد..😕😕😕

دنیا اگه عدالت داشت مرد هم بکارت داشت 
بخدا ایقدر گاهی وقتا آروم باهاش برخورد میکنم اما تا خواهرش سرو کلش پیدا میشه بحثمون میشه مثلا همش ...

اخی از قصد میکنن.

تو هم برو دست بکش رو صورتش جلو اونا.

خودتو کنارش جا بده به شوخی بگو بدین ببینم شوهرموووو تمومش کردین بزارین برا منم بمونه.

به خواهره یواشکی با خنده بگو آخی اینو خودتون میگید دیگه.اما وقتی تنهاییم میگه زندگیم که سهله تو روح و روانمی.

با این ادم حیلی با خنده و شوخی حرف بزن همه چیز رو به شوخی بهش بگو

اصلا نمیتونم باهاش دوست بشم خیلی رفتارای زشتو زننده و پرویی داره نمیتونمم باهاش قط رابطه کنم چون ع ...

اینطوری نمیشه باید یه کاری کنی ببین آشتی اسونتره یا یه کاری کنی قطع رابطه بشه  اصلا اگه ادامه میتونی بدی با این اخلاق اش مشکلی نیست برات پس خمسا باش و بی خیال حرفاش

نه اینطور نیست . بلد نیستی رامش کنی. به شوهر بگی مادرت خواهرت بد منو میخوان منو میکوبن منو توهین م ...

ایقدر ای کارو کردم اولاش

گفتم من اینجا فقط تو دارم خواهرت بهم گفته لباس گیرت نمیاد از بس چاقی دلم شکسته

گفت نگاه جنبه نداری شوخی کرده بخندی

فقط دعا کردم ی خاهر شوهر عین خودش نصیب دخترش بشهو بس

اخی از قصد میکنن. تو هم برو دست بکش رو صورتش جلو اونا. خودتو کنارش جا بده به شوخی بگو بدین ببینم ش ...

هر چی تمرین میکنم نمیتونم

رو روانم رژه نیره

اگ من بچسبم ب شوهرم میگه زشته نکن اینجوری

اون حتی مسافرت ده روزم ک بره وقتی بیاد باهمشون دستو رو بوسی فقط با من دست میده

روبوسی اصلا

میگع ن اصلا

ولی اون برادرشوهرم چرا

خب همه اینا بهم فشار میارن