2777
2789
خب همون سنتی هم باید از کسی خوشتون بیاد که آستین بزنید بالا

واقعیتش یکی هست تو همسایگی مون 

من عصرها میرم مغازه داداشم یه چند ساعتی وایمیستم 

ایشون هم چند بار اومدن 

دختر خونگرمی هستن 

ولی حرفی راجب ازدواج و اینا نزدم 

بیشتر دوست دارم از مسیر آشنایی خانواده ها جلو بریم 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت الان فکر میکنه همه چیزی رو فراموش کردی و همه چیز مثل روز اول و بهش اعتماد داری عزیزم؟

اره عزيزم البته ميدونم شك دارم بهش و اينكه عمرا فراموش كنم ولي ميگه جبران ميكنم ديگه چيزي از من نخواهي ديد ولي از اون زنه ميترسم چون هر كاري ازش برمياد لعنتي 

كلا نميدونم چي درسته چي غلط بخاطر بچه هام موندم اما خدا شاهده كوچيكترين چيز ببينم ميزنم زير همه چي و ميرم همين الانم شبي نيست بدون فك كردن نخوابم هيچ وقت فراموشم نميشه هيچوقت اصلا نميدونم بايد چيكار كنم كه آروم شم😓

اره عزيزم البته ميدونم شك دارم بهش و اينكه عمرا فراموش كنم ولي ميگه جبران ميكنم ديگه چيزي از من نخوا ...

چند ساله ازدواج کردید؟

تو این چند ساله این اولین بار بود که بهت خیانت میکرد؟

چرا یه مدت تنهایی نمیری مسافرت عزیزم؟

اصلا بهش اعتماد ندارم كه بخوام تنهاش بزارم نميدونم چيكار كنم كار درستي ه يا نه هر چي فكر ميكنم ميبينم هيچي من و آروم نميكنه الان يك ساله نتونستم حتي يك شب راحت بخوابم 

خب پس از یکی خوشت اومده دیگه       میخوایی بری خواستگاریش؟

انشالله اگه قسمت بشه 

منتها یه خواهر کوچیک داره که معلولیت داره 

از نظر من هیچ مشکلی نیس 

نمیدونم مادرم راضی میشه یا نه

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

نمیتونی ببخشیش گلم؟

اصلا ته دلم باهاش صاف نميشه بد نارو خوردم ازش باورش هنوزم برام سخته مرد روياهام نزديك ترين ادم بهم با من اينكار و كرد كسي كه حاضر بود جون شو برام بده بهم ثابت كرده بود همه اينا رو ولي حيف زد همه چي و خراب كرد حتي نميخواد در موردش حرف بزنيم لاقل شايد من اونطوري كمي آروم ميشدم