2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترینش فوت داداشم بود

بهترینش ک نمیدونم چون همش رو روال عادی بوده اونچنان ذوقی نداشتم برا ی اتفاق ک واسم خاص باشه عروسیمم ک چون سنتی بود بیشتر استرس داشتم ک چی میشه اخرش

مهربان باش و دوست بدار❤شاید فردایی نباشد...🌹
چرا؟

خیلی بد گذشت .نمیتونم توضیح بدم ولی ذات اطرافیانم‌ را شناختم،و اینکه دنیا خیلی بهم ظلم کرد ،خیلی از اوقات احساس بی ارزشی و شکست و اضطراب و بی پناهی کردم.شاید باور نکنی حتی یه روز هم شاد نبودم

بهترینش ازدواج باهمسرم بدترینش وقتی بودکه دکترگفت همسرشما هیچ وقت بچه دارنمیشه😔😔😔😔😔😔

دوستم ضریب بارداری شوهرش صفر بود ی دونه اسپرم نداشت رفت تهران عمل کرد شوهرش الان دختر دارن 

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
بیماریت چی بوده مگه؟

یروز از‌خواب پاشدم سرپا که شدم یهو خوردم زمین تو کمرمه پارگی دارم 😔نمیتونم بچه دارشم بخاطرش نمیتونم بگردم ورزش کنم و..... 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
مال شوهرمنم صفره چه عملی؟؟

اونم صفر بود اندام تناسلی شو عمل کردن درست شد ابجی ۵ سال بچه نداشتن عمل کرد 

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...