2777
2789
عنوان

لکه بینی و رگه های خونی

1855 بازدید | 17 پست

سلام دوستان یه مشکلی پیش اومده مجبور شدم اینجا بپرسم

من روز 11 تیر پریودیم با لکه بینی شروع شد و 14 تیر تا 17 به صورت خونریزی بود باز دوباره 17 تا 18 لکه بینی داشتم و دیگه تمام .

روز نهم پریودیم تخمدان چپم خیلی تیر کشید و دوتا لکه دیدم باز و خبری نبود تا یک هفته بعد دوباره چنتا ترشح با رگه های خون . دیروزم پسر عمومو بغل کردم و یه مقدار سر پا بودم باز دیدم چنتا رگه تیره خونی ترشح داشتم

دلیلش چی میتونه باشه؟ اقدامم هستم ولی نمیدونم چرا اینطور میشه تا حالا هیچوقت همچین ترشحاتی نداشتم

خدایا میدونم قراره بهترین ها رو سر راهم قرار بدی پس نا امید و ناراحت نیستم 

منم اینطور شدم😕😕

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=98581765]قرص مصرف میکنین؟ من فکر کردم شاید از علائم قرص باشه[ ۴        QUOTE      

۴روز ازموعد پری گذشته  روز ومشه شبش بی بی چک زدم انگار ی هاله کم رنگ داشت .امروزم یبار  یبار الان رگه های خون امده نمیدونم شاید دارم پری میشم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
[QUOTE=98581765]قرص مصرف میکنین؟ من فکر کردم شاید از علائم قرص باشه[ ۴        QU ...

شب دوم روز از موعدم بی بی زدم

قرص مصرف میکنین؟ من فکر کردم شاید از علائم قرص باشه

ن هیچی مصرف نمیکنم

[QUOTE=98581765]قرص مصرف میکنین؟ من فکر کردم شاید از علائم قرص باشه[ ۴        QU ...

اگه هاله داشتی که باید مثبت باشه دیگه 

مبارکه

دارو استفاده کردید؟

بله 

مدروکسی پروژسترون و فرتیل اید

البته ماه گذشته هم مصرف میکردم ولی خب این علائمو نداشتم

منم امروز ۹پریودی هستم ولی نمیدونم چراکامل پاک نشدم.کمی ترشح قهوه ای میبینم.نمیدونم چرا

از اول فقط ترشح بود؟