سلام.خیلی سعی میکنم رو رفتار خودم کار کنم واعتماد بنفس داشته باشم و برام مهم نباشه بعضی وقتا میتونم بعضی وقتا نه.بین منو جاریم یکم فرق میزارن متوجه میشم ناراحت میشم اوایل میگفتم ولی الان دیگه تصمیم گرفتم نگم ولی ناراحتم میکنه کمی حس میکنم برااینکه ناراحت نشم بمنم محبت الکی میکنن الان هر دوتامونم حامله ایم میگم فردا برا بچه هامونم اینحوری فرق بزارن ناراحتم میکنن
کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم یدونه داداش داره فقط اونم سنش بالا بود دیر ازدواج کرد من باشوهرم دوس شدیم و ازدواج کردیم ایناهم خیلی دوس داشتن مثلا اونم ازدواج کنه بعضی چیزایادم میوفته اذیت میشم مثلا روز عقدمن زیاد خوشحال نبودن ولی برااین اشک شوق میریختن
یه سوال بی ربط. لر هستی شما؟ یه لحظه مدل حرف زدنت برام شبیه لرا بود.
من؟؟نه گلم
گلم برای منم اینطور با این تفاوت که با من و بچه هام مهربونن اما با جاریم...خیر😢 واقعا دلم براش می ...
منم دوس ندارم جاریم همچین حسی داشته باشه نسبت بهم😕 من زیاد سطح پایینم نیستما ولی چون این داداشون خیلی بهشون کمک میکنه هوای زنشم دارن
خودتو به بی تفاوتی بزن..اصلا برات مهم نباشه...حساس بشی اذیت میشی...
سوالم همینه ک چجوری این کارو بکنم بعضی وقتا حرص میخورم
به ترتیب بخوام بگم از لحاظ توجه من اخرم بخاطر همین اصلا دیگه برام مهم نیستن رابطه هم زیاد نداریم ولی وقتی به رفتاراشون فکرمیکنم خیلی حرص میخورم و سعی کردم اصلا بهشون فکرنکنم
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست / انقدر سیر بخند که ندانی غم چیست