2777
2789
عنوان

بیاین (:

68 بازدید | 6 پست

شوهرم ی رفیق داره که قبلن که ما مستاجر بودیم خونمون کناره هم بود بد که صاحب خونه شدیم راهمون دور شد!

پری شب زنگ زدن به شوهرم که بابای دوستت سکته مغزی کرده و مرگ مغزی شده هر چقد زنگ میزنیم دردسترس نیست بهش برو بگو خلاصه که شوهرم نزدیک نبود یکی دگ ع رفیقاشو فرساد و این خبرو بهش دادن!

فلن که بابای دوستش بیمارستانه و با لوله و دستگاه های تنفسی زندس!

دیروز دوسته شوهرم بهش گفت که دگ مرده حساب میشه میخایم بگیم قط کنن لوله رو بد شوهرم و دوتا رفیقاش پا شدن رفتن که مثلن برن ختم دگ!

شهرستان رفتن!

منم ع دیشب پیشه مامانه یکی از دوستای شوهرمم دارم دق مرگ میشم!

باهاش دعوام شد چون هنوز پدرع دوستش بیمارستانه تازه فردام انتقالش میدن رشت در نتیجه میشه گف شوهرم الکی رف منم شدید وابسم و نمتونم تحمل کنم گفتم خب مرده میرن ختم ولی خب اینجوری نشد منم عصبی شدم باهاش قهر کردم دلمم در حال ترکیدنه ب نظرتون چکا میکردم!؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معنی وابستگی رو تو این سن وسال درک نمیکنم 

اگ منظورت اینه سنم کمه باید بگم دوس بودیم و ازدواج کردیم و همو خیلی دوس داریم و نمیتونیم بی هم بمونیم اگ منطورت اینه سنم زیاده باید بگم من تازه نوزدع سالم شده و خیر سرم ده روز پیش عروسیم بود و تازع عروسم!

اگ منظورت اینه سنم کمه باید بگم دوس بودیم و ازدواج کردیم و همو خیلی دوس داریم و نمیتونیم بی هم بمونی ...

الان اول راهی اگه بخوای اینجوری ادامه بدی هم خودت اذیت میشی هم شوهرت رو فراری میدی 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن