2777
2789
عنوان

باردار های عزیز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 177 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا شوهر تو به ظرف های نشسته ام کار داره😢😢

خخ اره میگه بدم‌میاد بشور چند روزه تنبلی میکنم نمیشورم اخه دوتادونه بشقاب بیشتره ای بابا صب باظرفای صبونه میشورم دیگه توکارزناچرافضولی میکنن مردا 😂

اگه الماس هم باشی...یه تیکه روتاجمی😍🤩
منم که تازه بیدار شدم خیلی ام خسته ام دلم می خواد دوباره بخوابم ولی گشنمه حال ندارم بلند بشم😭😭

ما ساعت ۱۱ونیم‌صبونه خوردیم بیسکوییت و شامی دبگه گشنم‌نیس ناهار اوف درس نکنم چی

خخ اره میگه بدم‌میاد بشور چند روزه تنبلی میکنم نمیشورم اخه دوتادونه بشقاب بیشتره ای بابا صب باظرفای ...

برعکس منی اگه یه لیوان هم تو سینک باشه عصبی ام می کنه از بس ظرف شستم ناخن های دست راستم داغون شده

ما ساعت ۱۱ونیم‌صبونه خوردیم بیسکوییت و شامی دبگه گشنم‌نیس ناهار اوف درس نکنم چی

باز میخوای کیک درست کنی🤣🤣🤣🤣اخ جون

خداجون مواظب نی نی من باش سپردمش  به خودت 😘چقد من ممنونتم بخاطر رحمت بی کرانت😍😍😍😍😍😍😘😘😘
برعکس منی اگه یه لیوان هم تو سینک باشه عصبی ام می کنه از بس ظرف شستم ناخن های دست راستم داغون شده

خیلی تنبل شدم شبا دوسدارم پیش شوهرم باشم ظرفاروسریع جمع میکنم پرت میکتم توسینک میپرم‌بغل شوهرم فیلم میلینیم خخ

باز میخوای کیک درست کنی🤣🤣🤣🤣اخ جون

نخند نخند🤨🤨من دیروز سریدونه تخم مرغ خسیس بازی دراوردم‌کیک نازنینم خمیرشد امروز کیک اوشتل درس میکتم

خیلی تنبل شدم شبا دوسدارم پیش شوهرم باشم ظرفاروسریع جمع میکنم پرت میکتم توسینک میپرم‌بغل شوهرم فیلم ...

من پسرم یه طرف غر می زنه شوهرم هم یه طرف منم اونجا درگیر ظرف شستن و گاز پاک کردنم