2777
2789
انشاالله بارداری سالم و بی خطری داشته باشید و بچتون سالم بدنیا بیاد. دعای شما براورده میشه لطفا برای ...

ارزو میکنم  یه روزی که انتظارشو نداری یه فندق کوچولو بیاد تو شکمت و موندگار بشه برات . امین 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چیزی نترس لطفا ، از هرچیزی که بترسی سرت میاد ، بزار باردار شی . شانست رو امتحان کن

البته دکترم بهم گفت باردار بشی پلیپات دیگه رشد نمیکنن 

ولی خیلی شنیدم که تو بارداری پلیپ رشد میکنه 

نه بابا هنوز فرصت داری اصلاااااا نگران نباش من ۳۷سالمه با اعتماد به نفس کافی با دوتا فیبرم قد پرتقال ...

توکل بر خدا. الان روحیم خیلی داغونه سقطم۲۷روز طول کشید چون نمیخواستم کورتاژ بشم بعدش هم سریعا جراحی کردم نه حال روحیم خوبه نه حال جسمیم

توکل بر خدا. الان روحیم خیلی داغونه سقطم۲۷روز طول کشید چون نمیخواستم کورتاژ بشم بعدش هم سریعا جراحی ...

هورمونهات بهم ریخته ، ویتامین بخور حسابی ، کتاب بخون چند وقت بارداری و فکر کردن بهش رو تعطیل کن ، بخدا همه زندگی تو بچه خلاصه نمیشه ، یادت باشه هروقت بیخیال چیزی شدی جذبش خواهی کرد

سلام من پارسال آبان جراحی کردم یازده تا فیبروم که بزرگترینش 12 سانت بود. دکتر گفت سه ماه بعد اقدام ک ...

انشاالله به سلامتی نی نی تون بدنیا بیاد. چه عالی

واسه ماها هم دعا کنید.