2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دو تا فیبرم بزرگ داشتم که هرروز بزرگتر میشد دکتر گفت عمل کنی بهتره ولی من با مسیولیت خودم عمل نکردم چون ترسیدم چسبندگی پیدا کنه رحمم و باردار نشم الانم ۵ ماهه حاملم و مشکلی ندارم فیبرم ها هم دارن هی بزرگ و بزرگتر میشن ولی خداروشکر جاشون جای بدی نیست و مشکلی ندارم نه درد نه خونریزی

من ۴تا میوم داشتم که نظر۳تا متخصص این بود که باید میومکتومی بشم.دوماه پیش برای اولین بار حامله شدم که بارداری پوچ بود و سقط شد.مجبور شدم این چند روز جراحی میومکتومی انجام بدم

منم دوماه پیش شانسمو برای بارداری قبل از جراحی امتحان کردم ولی متاسفانه سقط شد. سنم هم بالای۳۵هست و متاسفانه خیلی فرصت ندارم.فعلا که درگیرخونریزی های بعد از جراحی میوم هستم ولی خیلی میترسم که عملم عوارض داشته باشه و دیگه باردار نشم

خوب کاری کردی ، ایشالا بزودی یه بارداری سالم و بدون استرس خواهی داشت ، به خودت برس حسابی ، من ر ...

انشاالله بارداری سالم و بی خطری داشته باشید و بچتون سالم بدنیا بیاد. دعای شما براورده میشه لطفا برای من و امثال من دعا کنید که سخت محتاج دعاتون هستیم.

منم دوماه پیش شانسمو برای بارداری قبل از جراحی امتحان کردم ولی متاسفانه سقط شد. سنم هم بالای۳۵هست و ...

نه بابا هنوز فرصت داری اصلاااااا نگران نباش من ۳۷سالمه با اعتماد به نفس کافی با دوتا فیبرم قد پرتقال باردار شدم😂😂😂😂😂