2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی میاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 60 پست
پسرا برن؟

من یه سوال از شما بپرسم

پسری ک مجرده و نمیتونه حالا حالا ازدواج دائم کنه 

چند راه برای رفع نیازش داره 

یا  زنا کنه 

یا خود ارضایی کنه 

یا صیغه کنه

بنظرت کدوم عاقلانتر و منطقی تر هست؟ 

من یه سوال از شما بپرسم پسری ک مجرده و نمیتونه حالا حالا ازدواج دائم کنه  چند راه برای رفع نی ...

حالا من ی سوال از شما بپرسم

دختری که مجرده و حالا حالا نمیتونه ازدواج کنه ،چیکار کنه؟؟

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مملکتی که قیمتها ثانیه ای بالا میره هیچ چیز شفاف نیست دخترا برای شوهر کردن باج میدن و قید خیلی از معیارا و خواسته ها و آرزوهاشونو میزنن صیغه بدون اجازه پدر حلاله خیالت راحت پدر خیلی راست میگه حمایت کنه هیچکس از یه زندگی خوب و روتین و شوهر و وفاداری بدش نمیاد ولی کسی که ۳۰سالشه ۲تا خواستگار درپیت داشته چی کار کنه 

📚🎹🎨
حالا من ی سوال از شما بپرسم دختری که مجرده و حالا حالا نمیتونه ازدواج کنه ،چیکار کنه؟؟

من خودم دختر مجردم و نیازی رو حس نمیکنم

نوع نیاز مردها و زنها طبق تحقیق ک داشتم فرق میکنه 

مردها ممکنه با یه بدن نیم لخت تحریک بشن ولی زنها با بدن نیم لخت مردها تحریک نمیشن میشن؟ 

زنها وقتی خودشون کاری کنن این نیاز بوجود میاد 

ولی ب خودی خود این نیاز رو ندارن ولی پسرها روزانه با انواع و اقسام دخترای ارایش کرده و.. رو برو میشن و این ها شرایط رو برای اینکه تحریک بشن ایجاد میکنه

مردها انی تحریک میشن ولی زنها برای تحریک ب زمان احتیاج دارن 

من خودم دختر مجردم و نیازی رو حس نمیکنم نوع نیاز مردها و زنها طبق تحقیق ک داشتم فرق میکنه  مر ...

استدلالت برای خودته ،نه همه ی دخترا!!!!

طبق تحقیق خودت!!!

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

اها شما احساسی نیستی طبق احساس و نظر شما ،مرد زن دار صیغه نکنه خدا هم لابد ی چیزی میدونسته ک گفته ...

مرد زن دار میتونه صیغه کنه و مشکلی نیس ولی وقتی نیازش تامین شه اینکار عاقلانه ای نیس مردها هم موظفن نیاز زنشونو برطرف کنن