2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلاله

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

مذهبی نیستم ولی بااجازه ات اومدم نظر بدم

به نظر من صیغه بزرگترین ظلمه به یه زن البته یه زن خودش داره این اجازه رو میده ولی بدترین و مسخره ترین چیز دنیاست 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
صیغه درصورتی حلاله ک تو اجازه پدر داشته باشی یا مطلقه باشی ک اجازه نخوای  یا دادگاه حکم تایید ...

در غیر این صورت ینی چی میشه کامل توضیح بدی

برای مردم میخام بدونم

برای مردی که خانومش توانایی تامین همسرشو داره حرامه

اونم خانومی که شوهرش باهاش خوب رفتار کرده

نه مردی که زن رو باهاش بدرفتاری کنه و اگه خانوم قهر کرد بره دنیال صیغه

در کل بنظر من صیغه واسه مرد متاهل حرامه

جوانی که خیلی ترس از گناه داره و زن نداره حلاله براش صیغه

ولی عادتش نشه 

خدا کافیست 

حلام است

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮