2777
2789

من یه حاجت داشتم خیلی نذرا کردم اما خب اجابت نشد یه شب شب قدر امسال اولین باررفتم مسجد تا دعاکنم برا امرزش و حاجتم.موقع رفتن دلم میخاس یه زیارت عاشوراهم تومسجد بخونم واسه امام حسین اما هرکاری کردم زیارت عاشورا پیدانکردم حتی نتمم قطع شد تا ازنت دربیارم یکم ناراحت شدم اما خب رفتم مسجد.اون روز چندروز بود که چله ی سوره حشر رو شروع کرده بودم اومدم بخونم که گفتم بزا اول یه دونه واسه امام حسین بخونم خوندم و چندثانیه بد دوستم اومد و صدام کرد تا برم عقب تر پیش اونا بشینم نمیدونم چجوری پیدام کرده بود.رفتم پیش اونا و جامون طوری بود که روبروی پرچم امام حسین بود بعد از جوشن کبیر نوحه واسه امام حسین میخوندن ومن اولین بار واسه امام حسین ازته دل گریه میکردم تا حالا هیچ وقت اون حس معنویو نداشتم اونجا توهمون حال و روبروی پرچمشون بهشون نذرم کردم.همیشه باخودم میگم اون حس معنوی و اون حاله فقط و فقط بخاطر همون سوره ی حشر که من اون شب به امام حسین تقدیم کردم بود فوری جوابمو دادن درصورتی که من اصلا واسه جواب نخونده بودم بعدازاون یبارم چندخط زیارت عاشورا براشون خوندم بازم فوری درازاش یه چیزی برام فرستادن و حالم که خیلی بد بود اروم‌شدم

اون شب تو مسجد پرچم حضرت ابوالفضل رو حتی بیشتر از امام حسین زده بودن من چیزی که راجب حضرت ابوالفضل میدونستم فقط این بود که هردو دستشونو تو راه خدا دادن و توعاشورا شهید شدن و هیچ وقت بزرگیشونو خیلی زیاد حس نکرده بودم و دقت نکرده بودم بهش.حتی بااینکه بهشون یه نذرم کرده بودم بازم اونقد تو دلم بهشون نزدیک نبودم و نمیشناختمشون

یه روز بعدازنماز که سلام میدادم به اماما و پیامبر یهو از ته ته دل گفتم عه پس حضرت ابوالفضل چی ایشونم معصوم نبوده توراه خدا شهیدشده تو کربلا شهیدشده و ازته دلم سلام دادم‌بهشون واسه اولین بار.چندروز بعد دوستم بهم پیام داد گفت که نذر نمک داره و همه رو پخش کرده و 16تاش مونده یادش بندازم فردا یکی هم به من بده.راحب نذر توضیح داد گفت خیلییی جواب میده و توهم حتما امتحان کن.دوستم میدونست که حاجت من چیه و جالب اینه همیشه بهم میگفت بیخیالش شو ارزش نداره و حتی نذری میخاستم بکنم برای این حاجتم دعوام میکرد اما این نذرو چندیین بار تو روزای مختلف بهم میگفت که امتحان کنم

دوستم حاجتش رو ازاین نذر گرفت نذر اینطوری بود که سه شنبه ی اول 149تا یاابوالفضل میگی سه شنبه ی دوم149تا نمک پخش میکنی و سه شنبه سوم حاجت روا میشی دوستام یه مشکلی براش پیش اومده بود دکتراگفته بودن اصلا حل نمیشه اما معجزه شد و مشکلش ازبین رفت.

منم بعداینکه دیدم تو اون تاثیر گذاشته خودم اومدم امتحان کنم من بابام اصلا ادم‌مذهبی نیست حتی نذر و این چیزارم مسخره میکنه حتی مامانمم خیلی سرنذر گیدمیده بهم چه برسه نذر نمک اما از همون وقتی که گفتم همه استقبال کردن خودم واقعا تعجب کرده بودم.بابام کوچک ترین کاریو هی کش میده امروز فردا میکنه و غرمیزمه اما نمکا و چسب و نایلون واسه بسته بندیو هرلحظه میگفتم میخرید همش میگفتن بزار کمکت کنیم و...اونم باچه ارامشی اخه خونه ما عادتشونه سرهرچی یه دعوا راه بندازن اما این نذر انقدد محبت اورد توخونمون که واقعا متعجب بودم واسه پخشش بابام و مامانم بیشتر از من استرس داشتن😂هی بابام پیگیر بود که چیشد تموم شد همش و اینا...؟؟حتی میگفت چندتا شکلات و این چیزام بگیر بزار توش.من قرار بود نذرارو صب بدم مامانم یکمشم ببره نونوایی پخش کنن اما خواب موندم و بخاطر این خیلی ناراحت بودم که امروز تموم نمیشه.دوستم میگفت هرجور شده باید امروز تموم شه اما اصلا امیدنداشتم چون جای کوچیکی زندگی میکنیم همه ی تلاشمو کردم اما نذرا تموم نشداز خود حضرت ابوالفضل و امام زمان خاستم دعاکنن تا همشو بتونم انروز تموم کنم یهو دوستم گفت دوتا دوتا هم هب نداره بدی و بقیشو من دوتا دوتا دادم و فوری هم تموم شد.شبشم انقدد توخونمون عشق و ارامش بود که تاحالا سابقه نداشت من هی تودلم میگفتم بخاطر انرژی مثبت نذره ست و این ازمهربونیه حضرت ابوالفضله که اسمشم چقد باعث مهربونیه و ارامش خونمون شد و چقد نذرش خوب انجام شد.من مطمئنم اشناییم بااین نذر و اینکه دوستم برخلاف همیشه تشویقم کنه به این نذر و اینکه بابام که این چیزارو مسخره میکنه انقد استقبال کنه همشو همش به خاست و مهربونی حضرت ابوالفضل بود و حس میکنم همششدر ازای اون یه سلامی بود که اون روز من از ته دل به ایشون دادم و ایشونم اینطوری با مهربونیشون منو طلبیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز بعدازنماز که سلام میدادم به اماما و پیامبر یهو از ته ته دل گفتم عه پس حضرت ابوالفضل چی ایشونم ...

من مطمئنم‌همونطور که حضرت ابوالفضل شفاعت دوستمو کردن و حاجت رواشدن برامنم دعاکردن مطمئنم.ولی من خیلی گناها داشتم و دارم که قراربود تواون سه هفته شروع کنم ازبین ببرمشون هم برای خودم هم اینکه که خب وقتی گناه داریم دعا معمولا اجابت نمیشه و خداگفته هزاران فرشته هست که شفاعت هیچ کدام سودی نداره مگر وقتی خدا اذن بده به کسی که بخاد و ازش خوشنود باشه.نمیدونم سه شنبه حاجت روایی منم خدا امضا کرده و قراره بهش برسم یانه من حس میکنم خدارو هنوز ازخودم حتی یه ذره خوشنود نکردم اما مطمئنم اگه اخلاقمو بهترکنم ایشالا خدا شفاعت حضرت ابوالفضلم برام قبول میکنه منم حاجت روا میشم😍شمام امتحان کنین دوس داشتین بیاین اینجا بگین

عزیزم ... خیلی قشنگ بود مرسی

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

منکه برا حاجتم از هیچ کدوم از امام و معصومین معجزه ندیدم هرچیم دورو ورم گفتن حاجت دادن باورم نمیشه مگه کیشه به اینهمه معصوم با دل شکسته رو بزنی اونوقت یکیشونم جوابتو نده ؟برا من شده

لطفا برامادرشدنم یه دعای خوب و یه صلوات بفرستید. .چهارسال و 5ماه درانتظار معجزه ام🌹🌹🙏🙏

بچه ها ابوالفضل ینی پدر فضل و فضل هم یعنی بخشش.بعضیا میگن چون اسم‌پسرشون فضل بوده این لقب رو بهشون دادن اما من میگم‌بخاطر بخششاشون بوده و بااین اتفاق قشنگ معنی لقبشون رو درک کردم.بعد میگن حضرت ابوالفضل چون تو کربلا وقتی مشکش تیرخورده ناامیدشده و دیگه روی برگشتن سمت خیمه رو نداشته بخاطر این دعاشونو خدا خیلی بیشتر قبول میکنه حتی تا ائمه.چون خودشون طعم ناامیدیو خیلی سخت چشیدن میدونن چقد سخته

دعا کنید منو هم بطلبن برم کربلا ویزام رو هم گرفتم منتها با اون جمعی ک قرار بود بریم هنوز قطعی نکردن

نا امید نیستم منتها از ویزام 1 ماه باقی مونده

میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.  
منکه برا حاجتم از هیچ کدوم از امام و معصومین معجزه ندیدم هرچیم دورو ورم گفتن حاجت دادن باورم نمیشه م ...

عزیزم‌ایشالا اگ.حاجتت صلاحت باشه روا میشه.کنار نذر باید خودمونم تلاش یکنیم گاهی فقط تلاشم نتیجه نمیده و باید اعمالمونم خوب باشه گناهامونو کم کنیم و... گاهیم همه ی ایناهست اما خدا حاجتو نمیده چون به صلاح ادم نیس توهمه ی اینکارارو انجام بده نتیجه رو بسپربخدا اونوقت خیلی اتفاقات خوبی برات میوفته

نمیدونم ولی من هر وقت هر حاجتی داشتم نیمه های شب بلند شدم و با دو رکعت نماز از ته دلم از خدا خواستم همیشه هم حاجتم و داده قربون بزرگیش بشم خودش گفته از رگ گردن به شما نزدیک ترم خدا جون مرسی بابت همه چیزهایی که به من بخشیدی