2777
2789
عنوان

کمک دوستان لطفا ... پسرم لوزه سوم عمل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 23 پست
جیغ نزاشتم بزنه اصلا 

دختر من لوزه های حلق و لوزه سوم و کوتربینی ش عمل شده بود . اوایل صداش نازک بود الان عادی مث سابق شده ‌. یمدتم تو دماغی حرف میزنن

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
اینم خوب ایده ایه پس کلا پوره شده هر چیزی اوکیه

آرهههه .هندونه و موز .فقط نباید میوه های ترش بدی یا ادویه 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر من لوزه های حلق و لوزه سوم و کوتربینی ش عمل شده بود . اوایل صداش نازک بود الان عادی مث سابق شده ...

مرسی پاییزه جون❤️

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

در ضمن نباید پیش کسایی که سرماخورده ن ببری . بعد چندروز ایمیونس بدی تا سیستم ایمنی بدنش قویتر شه

مرسی پاییزه جون❤️

خواهش میکنم دوستم .راستی آناناسم نباید بخوره .بستنی هم فقط وانیلی پاستوریزه

در ضمن نباید پیش کسایی که سرماخورده ن ببری . بعد چندروز ایمیونس بدی تا سیستم ایمنی بدنش قویتر شه

اتفاقا امروز چند بار عطسه زد هی دلم میلرزید که نکنه سرما خورده 

دارو فقط استامینفون و آنتی بیوتیک داده

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
اتفاقا امروز چند بار عطسه زد هی دلم میلرزید که نکنه سرما خورده  دارو فقط استامینفون و آنتی بیو ...

به دختر من ایبوبروفن و مترونیدازول و آنتی بیوتیک داده بود .دوتا هم قطره بینی .مراقب باش سرما نخوره چون نباید چرکی شه