2777
2789

پسرم نه سالشه الان دو روزه لوزه سوم عمل کرده و مثل روزای عادی حرف میزد الان دوستم گفت خیلی بده حرف زدن براش و عود میکنه دوباره 

از طرفی دکترش چیزی نگفت و من تو سرچ چیزی در این مورد پیدا نکردم 

یه موضوع دیگه اینکه پسرم چون نمیتونه غذا بخوره خیلی کلافه اس همش بستنی و سوپ سرد بهش میدم الان دیگه اونا رو هم نمی خوره و همش غرغر میکنه تا کی نمیتونه غذای جامد بخوره

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یادمه عمل کردم حرف میزدم بستنی.کته نرم.یخ ببین گوشت و سیب زمینی و گوجه و برنج بریز تو زودپز بپز ...

میشه پس گوشت داد اگه مثل پوره نرمش کنم؟

نباید حداقل تا ۳ روز حرف بزنه من خودم چند سال پیش عمل کردم

ای بابا پسر من این دو روز رو یک دم حرف زده 😟

والا من تا جایی ک یادمه از بیمارستان مرخص شدم کته ترم خوردم فقط یه روزه تو بیمارستان غذا نخوردم ول ...

گفت غذاهای نرم و آبکی بهش بده

چون دکتر خودش به من گفت حرف نزن ممکنه صدات تغییر کنه و من ۴ روز کااااامل سکوت بودم

همه چی میتونی به صورت نرم و پوره بهش بدی بخوره فقط خنک و سرد باشه

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
چون دکتر خودش به من گفت حرف نزن ممکنه صدات تغییر کنه و من ۴ روز کااااامل سکوت بودم همه چی میتونی به ...

پس چرا به ما تو بیمارستان نگفتن فقط گفت داد نزنه و غذای سفت نخوره 

الان پسرم دو روزه حرف زده کامل

دختر منم آخر اردیبهشت  عمل شده .من پوره سیب زمینی با آب ماهیچه و کره بهش میدادم . هرچیز له شده رو میدادم .سالادالویه 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
نگرانم عود نکنه یه وقت دوباره

میگن نباید جیغ بزنه .حرف زدن اشکالی نداره

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

دختر من جیغم زده .ولی صداش تغییری نکرده

دختر منم آخر اردیبهشت  عمل شده .من پوره سیب زمینی با آب ماهیچه و کره بهش میدادم . هرچیز له شده ...

اینم خوب ایده ایه پس کلا پوره شده هر چیزی اوکیه