2777
2789

پسرم نه سالشه الان دو روزه لوزه سوم عمل کرده و مثل روزای عادی حرف میزد الان دوستم گفت خیلی بده حرف زدن براش و عود میکنه دوباره 

از طرفی دکترش چیزی نگفت و من تو سرچ چیزی در این مورد پیدا نکردم 

یه موضوع دیگه اینکه پسرم چون نمیتونه غذا بخوره خیلی کلافه اس همش بستنی و سوپ سرد بهش میدم الان دیگه اونا رو هم نمی خوره و همش غرغر میکنه تا کی نمیتونه غذای جامد بخوره

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یادمه عمل کردم حرف میزدم بستنی.کته نرم.یخ ببین گوشت و سیب زمینی و گوجه و برنج بریز تو زودپز بپز ...

میشه پس گوشت داد اگه مثل پوره نرمش کنم؟

نباید حداقل تا ۳ روز حرف بزنه من خودم چند سال پیش عمل کردم

ای بابا پسر من این دو روز رو یک دم حرف زده 😟

والا من تا جایی ک یادمه از بیمارستان مرخص شدم کته ترم خوردم فقط یه روزه تو بیمارستان غذا نخوردم ول ...

گفت غذاهای نرم و آبکی بهش بده

چون دکتر خودش به من گفت حرف نزن ممکنه صدات تغییر کنه و من ۴ روز کااااامل سکوت بودم

همه چی میتونی به صورت نرم و پوره بهش بدی بخوره فقط خنک و سرد باشه

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
چون دکتر خودش به من گفت حرف نزن ممکنه صدات تغییر کنه و من ۴ روز کااااامل سکوت بودم همه چی میتونی به ...

پس چرا به ما تو بیمارستان نگفتن فقط گفت داد نزنه و غذای سفت نخوره 

الان پسرم دو روزه حرف زده کامل

دختر منم آخر اردیبهشت  عمل شده .من پوره سیب زمینی با آب ماهیچه و کره بهش میدادم . هرچیز له شده رو میدادم .سالادالویه 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
نگرانم عود نکنه یه وقت دوباره

میگن نباید جیغ بزنه .حرف زدن اشکالی نداره

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

دختر من جیغم زده .ولی صداش تغییری نکرده

دختر منم آخر اردیبهشت  عمل شده .من پوره سیب زمینی با آب ماهیچه و کره بهش میدادم . هرچیز له شده ...

اینم خوب ایده ایه پس کلا پوره شده هر چیزی اوکیه