2777
2789

امروز موعد پریودمه الان یه لکه قهوه ای دیدم بعد هیچی ندیدم چیکار کنم بنظرتون پریود اومد😢😢الان هم نمیتونم برم بی بی چک بخرم خیلی گرمه...بنظرتون صبر کنم؟

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالاپریودشدی کنی صبرکن اگرپریودشده باشی بازم لک می بینی...الکی هزینه ی بی بی چکم نده

سعی کن ارامش داشته باشی استرس توباردارنشدن موثره

چندوقته اقدام برای بارداری داری عزیزم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

احتمالاپریودشدی کنی صبرکن اگرپریودشده باشی بازم لک می بینی...الکی هزینه ی بی بی چکم نده سعی کن ارام ...

واقعن یعنی پریود شدم😢😢😢دو ساله تو اقدامم..تنبلی تخمدان دارم..واقعا دیگه کم آوردم

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....

چراکم بیاری عزیزم دنبال درمان باش

متخصصین الکی نرودکترهای خوبوشناسایی کن برای درمان اقدام کن

خواهرمن بعدشانزده سال الان دوتابچه داره

پسرخواهرشوهرم بعدده سال بچه دارشدن بچه شون الان ده پانزده روزه است

کدوم شهری که دکترخوب رابچه هابهت معرفی کنند؟

چراکم بیاری عزیزم دنبال درمان باش متخصصین الکی نرودکترهای خوبوشناسایی کن برای درمان اقدام کن خواهر ...

ممنونم ازت 🌹🌹🌹دکتر خوب شهرمون رو میشناسم ممنونم خیلی زیاد ...چند بار رفتم پیشش خیلی بهم امید داد و خیلی باهام حرف زد..اما چ کنم از حرف مردم..بازم ممنونم بابت حرفای قشنگت🌹🌹🙏

اگراونجانتیجه نگرفتی شهرهای بزرگتربروپسرخواهرشوهرمن رفت تهران باردارشدخانمش

پسربرادرشوهرمم رفته بودن شیرازویزدالان دوتابچه دارن

خواهرمم که مشهدتحت درمانه

راست میگی حرف مردم خیلی سنگینه اماسعی کن خودتواروم کنی چون استرس بدترمیکنه گارتو

تنبلی تخمدان که چیزی نیست وقابل درمانه

اگراونجانتیجه نگرفتی شهرهای بزرگتربروپسرخواهرشوهرمن رفت تهران باردارشدخانمش پسربرادرشوهرمم رفته بود ...

ممنونم عزیزم ازت..آره تعریف دکتر افلاطونیان رو توی یزد زیاد شنیدم انشالله این ماه دیگه باید برم پیش یک دکتر اساسی ..ممنونم ازت🌹🙏