2777
2789

والا ای اینترنت نابودمون کرده .از ایور نوشته ویروسش سریع خارج از بدن از بین میره .میبینی یه جا دیگه ندشته تا ۴۰ روز زنده میمونه

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسدارم نگران نباشم ولی لامصب ایقد وحشتناکه آدم ناخوداگاه نروس میشه

آره حق داری ولی دورازجون اگر باشه هم کاری نمیتونی انجام بدی میشه؟ راه درمان داره؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
آره حق داری ولی دورازجون اگر باشه هم کاری نمیتونی انجام بدی میشه؟ راه درمان داره؟

آره اگه زود آدم متوجه بشه با داروهای ضد ویروس قابل درمانه.ولط خیلی مهمه که زود متوجه بشی .مثلا امسال تا حالا ۵۵ نفر گرفته که جوری که تو خبرا میگن فقط ۵ تاشون مرده اونم چون دیر متوجه شدن

والا ای اینترنت نابودمون کرده .از ایور نوشته ویروسش سریع خارج از بدن از بین میره .میبینی یه جا دیگه ...

اولی که اومده بود ی بنده خدایی گوسفند قربونی کرده بودن آلوده بوده دستش زخمی میشه موقع تیکه کردن و وارد بدنش میشه میگن حتی مهلت نشده ازون گوشت بخوره بنده خدا سریع تا شب تب کرده و بعد چند روز تموم کرده 

بقیه خانواده که بعد چند روز خوردن کاریشون نشده بوده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
آره اگه زود آدم متوجه بشه با داروهای ضد ویروس قابل درمانه.ولط خیلی مهمه که زود متوجه بشی .مثلا امسال ...

آهان پس الان راه درمانش پیدا شده

آهان پس الان راه درمانش پیدا شده

درمان تخصصیه قطعی که نداره ولی اگه زود متوجه بشن با داروهای ضد ویروس قوی کنترلش میکنن

بیخیال عزیزم تو که تنها نخوردی از اون گوشت؟

بعدشم عوارض داروها و علائم بیماریها انقد زیاده 

آدم همیشه چند تاشو با خودش تطبیق میده

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

اولی که اومده بود ی بنده خدایی گوسفند قربونی کرده بودن آلوده بوده دستش زخمی میشه موقع تیکه کردن و وا ...

آره میگت بیشترین خطرش موقع ضبح دامه .من کلا از سالی که این بیماری رو شنیدم گوشت که میگیریم تا یک روز کامل میذارمش در یخچال بعد با دستکش کاراشو انجام میدم.واسه ای جیگره هم همینطور .ولی یه جایی خوندم نوشته بود تو جگر تا ۴۰ روز میمونه .حالا میگم نکنه آبش ماشیده باشه بهم و گرفته باشم

بیخیال عزیزم تو که تنها نخوردی از اون گوشت؟ بعدشم عوارض داروها و علائم بیماریها انقد زیاده  آ ...

اتفاقا خوردنش اگه خوب پخته باشه اصلا مشکلی نداره فقط خامیش خطرناکه

بیخیال عزیزم تو که تنها نخوردی از اون گوشت؟ بعدشم عوارض داروها و علائم بیماریها انقد زیاده  آ ...

آفرین دقیقا همینه .منم تو ای موقعیت بدیم خودم هی بیحالم