الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره حق داری ولی دورازجون اگر باشه هم کاری نمیتونی انجام بدی میشه؟ راه درمان داره؟
آره اگه زود آدم متوجه بشه با داروهای ضد ویروس قابل درمانه.ولط خیلی مهمه که زود متوجه بشی .مثلا امسال تا حالا ۵۵ نفر گرفته که جوری که تو خبرا میگن فقط ۵ تاشون مرده اونم چون دیر متوجه شدن
ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
والا ای اینترنت نابودمون کرده .از ایور نوشته ویروسش سریع خارج از بدن از بین میره .میبینی یه جا دیگه ...
اولی که اومده بود ی بنده خدایی گوسفند قربونی کرده بودن آلوده بوده دستش زخمی میشه موقع تیکه کردن و وارد بدنش میشه میگن حتی مهلت نشده ازون گوشت بخوره بنده خدا سریع تا شب تب کرده و بعد چند روز تموم کرده
بقیه خانواده که بعد چند روز خوردن کاریشون نشده بوده
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
اولی که اومده بود ی بنده خدایی گوسفند قربونی کرده بودن آلوده بوده دستش زخمی میشه موقع تیکه کردن و وا ...
آره میگت بیشترین خطرش موقع ضبح دامه .من کلا از سالی که این بیماری رو شنیدم گوشت که میگیریم تا یک روز کامل میذارمش در یخچال بعد با دستکش کاراشو انجام میدم.واسه ای جیگره هم همینطور .ولی یه جایی خوندم نوشته بود تو جگر تا ۴۰ روز میمونه .حالا میگم نکنه آبش ماشیده باشه بهم و گرفته باشم
ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟