2777
2789
عنوان

چای سبز خوش طعم

| مشاهده متن کامل بحث + 5787 بازدید | 23 پست
اینو باید از من بپرسی که 2-3ساله بجز چای سبز،اونم "فله ای" چیز دیگه ای نخوردم!
مهمترین نکته طرز دم کردنش است.چون اگر غیر اصولی باشه نه تنها خوب نیست بلکه ضرر هم داره.اگه طالب هستید یه توضیح مفصل بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه قوری آب با دمای 80 درجه میریزید.یعنی آب که جوش اومد یه دقه بعد... یه پیمونه چای سبز داخلش میزید با طعم دهنده دلخواه که بعد میگم.وقوری را روی کابینت میگذاری.
بعد از 4-5 دقیقه باید تفاله چای را از آب جدا کنید مگر نه تمام خواصش از بین میره.حالا اگه دفعات اول است مثل چای معمولی با آب رقیقش کنید.حالا خودتون بهتر میدونید.من که خالی و بدون شیرینی میخورم!
در مورد طعم:لیمو عمانی خرد شده،معجزه میکنه!.............بهار نارنج که با دست پودرش کنید..........نعنای تازه،اگه نبود خشک..........خیلی کم پودر یا چوب دارچین،زیدیش تلخ میکنه............گلاب هم خوبه.
نوش جان و گوارای وجودتان
یک فنجان نوشیدنی سبز

پر طرفدار ترین نوشیدنی جهان چای است، مسلما بسیاری از شما فقط تجربه ی استفاده از چای سیاه را دارید ولی لازم است به شما بگوییم که حتما چای سبز را نیز امتحان کنید و خیلی بهتر است که چای سبز را جایگزین مصرف چای سیاه کنید. درست است که چای سبز تلخ تر است ولی خواص درمانی آن بیشتر از چای سیاه است. زیرا فرآیند تهیه ی آن کوتاه تر است و بنابراین آنتی اکسیدان های آن بیشتر حفظ می شود.

چند تا از خواص چای سبز را در متن زیر بخوانید تا بیشتر ترغیب شوید که از این به بعد از این نوشیدنی معجزه آسا استفاده کنید.

خواص چای سبز :

کاهش احتمال ابتلا به سرطان و تومور

کاهش کلسترول خون

جلوگیری از افزایش فشار خون و قند خون

جلوگیری از بوی بد دهان

نابودی باکتری ها و ویروی آنفولانزا

مانع خستگی و کسالت و سبب افزایش بیداری در شخص

پیشگیری از وقوع استرس و آنفولانزا

علاوه بر این خواص ، افرادی که اضافه وزن دارند و به دنبال این هستند که زودتر از چاقی رها شوند بدانند که خوب است که در رژیم غذایی شان چای سبز را نیز اضافه کنند. پس اگر اضافه وزن دارید حتما از امروز از این چای بنوشید تا علاوه بر کمک به کاهش وزن، از فواید درمانی آن نیز بهره ببرید. علاوه بر این ها خاصیت محافظت از پوست چای سبز باعث شده است که در تهیه ی کرم ها نیز از آن استفاده شود و برای زیبایی و سلامت پوست شما هم بسیار مفید است.