2777
2789

سخ چهار ماهه اسباب بازی نمیخواد به غیر از جغجغه 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه توپایی هست که پوسته ش مث چرمه و داخلش پشم شیشه و نرم و اندازه دستشونه اونا خوبه 

الان میتونه چیزی بگیره دست؟ من یادم نیست پسرم از کی تونست چیزی بگیره

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

جغ جغه  عروسک نرم و پولیشی چیزای رنگارنگ و نرم که دستگیره داشته باشن و چیزای موزیکال با لامپهای رنگارنگ

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
لطفا یک ساله هم بگین😍

ماشین کپسولی😂😂😂من واسه پسرم خریدم خیلی ذوق کرد

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
یه توپایی هست که پوسته ش مث چرمه و داخلش پشم شیشه و نرم و اندازه دستشونه اونا خوبه  الان میتون ...

خیلی کم من دپست ندارم زود بخرم میگم بزرگ شه خوذش میگیره ولی مامانمینا میگن چرا این بچه هیچی نداره

لطفا یک ساله هم بگین😍

من پسرم ده ماهشه براش استخر توپ گرفتم جغ جغه و عروسک پولیشی تشک بازی موزیکال از همه بیشتر شیشه نوشابه دوس داره خخخ 

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا