داغ دلمو تازه کردی شوهرم بختیاریه مغرور و لجباز متنفرم ازش کاش باهاش ازدواج نمیکردم حتی تو بارداریم ...
ببین ازدواج شانسیه..اتفاقا پسرهای ما که همه زن دوستن و میدون نیدن زناشون..حالا شانس تو این اخلاقش اینجوریه...منم برادرشوهرام همه سیب زمینی ولی شوهر من مغرور
انشالله ک حل بشه مشکلاتتونو .ولی شوهرمن نه.بعضی وقتا هنگ میکنم ک اینهمه خوبیو یه مرد داشته باشه بختی ...
خب من خیلی با اخلاقاشون مشکل دارم ولی احتمالا شما چون خودت بختیاری هستی بهتر میتونی تحمل کنی پسردایی شوهرم اخلاقش خیلی بدتره زنش طلاق گرفت اومد با خواهرشوهرم ازدواج کرد انقدر خوبن با هم ب نظرم بستگی ب دوطرف داره شاید اگه شوهر منم با فامیل ازدواج میکرد خوشبخت تر بود ما اصلا همو نمیفهمیم کارایی ک ب نظر اون عادیه از نظر من بده و بالعکس
نه بابا مشهدیا همه چی میخورن،،بیشتر از هر چیزی شله مشهدی
🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم