2777
2789

دوساله که هنوز خودش تنها حموم نمیره،خودتون که می برید باهاش بازی کنید کلی اسباب بازی ببرید،حتما طشت پر آب کنید مخصوصا الان که تابستانه تا بازی کنه لذت ببره.حمام رفتن رو دستوری و اجباری نکنید براش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوساله که هنوز خودش تنها حموم نمیره،خودتون که می برید باهاش بازی کنید کلی اسباب بازی ببرید،حتما طشت ...

عزیزم اجبارش نمیکنیم ولی یهو اینطور شده فرار میکنه انقد گریه میکنه که نگوووو اصلا با آب مشکل پیدا کرده نمیدونم چ اتفاقی براش افتاده

عزیزم اجبارش نمیکنیم ولی یهو اینطور شده فرار میکنه انقد گریه میکنه که نگوووو اصلا با آب مشکل پیدا کر ...

یکی دو هفته اصراری نکنید به امید خدا زود این حالتش عوض میشه.اگه دوست داره خوراکی هم میشه جایزه داد برا حموم رفتن .

یکی دو هفته اصراری نکنید به امید خدا زود این حالتش عوض میشه.اگه دوست داره خوراکی هم میشه جایزه داد ب ...

ممنون گلم بهش میگم توپ میخرم برات یا هر چی ایشالا رفع میشه