2777
2789
عنوان

بچه های شمام اینطورن؟؟؟😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 33 پست
پسر من 16 ماهشه تا وقتی باباش خونه نیست یا خودش بازی میکنه یا کارتون میبینه یا خودم سر گرمش میکنم ام ...

پسرمن تایکم باباش چاخانش کنه دیگه منو نمیشناسه یک آدم فروشیه...

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن تایکم باباش چاخانش کنه دیگه منو نمیشناسه یک آدم فروشیه...

ای قربون آدم فروشیشون😘😘😘😘بازم خدارو شکر پسرم با باباش میمونه من یه کم به کارام میرسم.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
ای قربون آدم فروشیشون😘😘😘😘بازم خدارو شکر پسرم با باباش میمونه من یه کم به کارام میرسم.

هرقدر باباش باهاش خوب باشه به باباش وابسته باشه از تو کنده میشه 

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

ولی دختر من اینطور نیست خداروشکر خوبه.به همه کارام راحت میرسم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

سلام همدرد

دخترم ۲۰ ماهه‌ همینطوره‌  یکم میشینه بازی میکنه 

بعدش‌میاد میچسبه به پام‌ وگریه وغر

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام همدرد دخترم ۲۰ ماهه‌ همینطوره‌  یکم میشینه بازی میکنه  بعدش‌میاد میچسبه به پام‌ وگر ...

اون موقع چیکار میکنین چه عکس العملی نشوند میدین؟

چقدر زود دیر میشود
اون موقع چیکار میکنین چه عکس العملی نشوند میدین؟

هیچی دیگه مثلا الان دقیقا یخچال کثیف بوده طبقاتو دراوردم بشورم کف هال پر اسباب بازی گاز کثیف وظرف کثیف دارم نمیذاره بشورم بسکه گریه کرد وعر زد روانیم کرد همه رو ول کردم اومدم شیرش میدم ببینم بعد میذاره تمیز‌کنم یا اگه نذاره صبر کنم شوهرم بیاد نگهش داره کارامو بکنم

خیلیم عصابم خورد کرده

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
هیچی دیگه مثلا الان دقیقا یخچال کثیف بوده طبقاتو دراوردم بشورم کف هال پر اسباب بازی گاز کثیف وظرف کث ...

خوش به حالت من عصبانی میشم نزنمم حداقل داد میزنم

چقدر زود دیر میشود