2777
2789
عنوان

شرایط اولیه بچه دار شدن

817 بازدید | 15 پست

سلام 

من۲۴ وهمسر ۲۸ ساله هستن ۵ساله ازدواج کردیم یه زندگی معمولی مستاجری داریم

من میگم بچه دارشیم ولی ته دلم میترسم همسرمم همینطور چکار کنیم

بچه دارا کمک کنید شرایط زندگیتون چقدر تغییر کرد؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری باشه باید صبر کنی خونه بخرید ماشین بخرید پس انداز کنید

آدم تا سنش کمه و جوونه بهتره بچه بیاره

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

خب مستاجر بودن یه چیز وضع مالی یه چیز دیگه خیلیا هستن مستاجرن ولی از پس تامین یه بچه برمیان 

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  

اینکه مستاحرید یا خونه دار مهم نیست تو بچه دار شدن مهم اینه توان مالی تون چقدره اینکه بعد کسر همه هزینه ها چیزی پس انداز میمونه که استفاده کنید مازاد پولتون چقدره چون بچه خرج داره منظورم خرج های مثل خوردن و بهداشتش و لباسه حالا سیسمونی خاص گرفتنش واجب نیست یه تخت و کمد معمولیم کافیه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
با این شرایط بیملری ادم میترسه اونقدری رو که جمع کرده خونه بخره خرج دوا دکتر شن

سعی کن همیشه طلا بخری اونقدر ک ب اندازه نصف یه اپارتمان طلا داشته باشی برای بچه هم مهمتر از خونه حقوق ثابت و یه ماشینه نسبتا خوب کافیه خونه ضروری نیست ایشالله میخرید

با این شرایط بیملری ادم میترسه اونقدری رو که جمع کرده خونه بخره خرج دوا دکتر شن

ربطش و متوجه نشدم

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

به نظر من در درجه اول مهم آمادگی شما برای بچه دار شدن هست بیش از 90 درصد مسولیت بچه با مادرش هست در مرحله بعد یکم پس انداز که بتونین هزینه های بارداری رو پرداخت کنین ( یعنی از نظر اقتصادی مهمه ولی آمادگی زوج مهم تره مخصوصا مادر) بعد از به دنیا اومدن انشاالله سالم باشه  هزینه عمده شما تا چند ماهی  پوشک دارین لباس هم که سیسمونی احتمالا مادرتون میذاره بعد از چند ماه هم خودتون یکم لباس براش میگیرین

بعد از بچه زندگی تون رنگ بوی دیگه ای میگیره که به هیچ عنوان قابل مقایسه با قبل نیستش و شاد و جذاب میشه زندگی سه نفرتون

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند