2777
2789

وزنش؟

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسیاری از والدین نگران میزان قد و وزن کودک خود هستند و این موضوع برای آن‌ها یک دغدغه مهم محسوب می‌شود. میانگین وزن و قد کودکان بسیار مهم است چراکه اطلاعات ارزشمندی را در مورد سلامت کودک و الگوی رشدی او نشان می‌دهد. سازمان بهداشت جهانی میانگینی از قد و وزن کودکان در سنین مختلف را در نظر گرفته است که حدودا نیمی از کودکان در این میانگین قرار می‌گیرند. یک چهارم کودکان از این محدوده بالاتر و یک چهارم دیگر نیز پایین‌تر از این محدوده قرار دارند. پس اگر کودک شما در این محدوده نیست نگران نباشید چرا که این میانگین‌ها تنها عمومیت را نشان می‌دهند. در صورتی که قد و وزن کودکتان تفاوت چشم‌گیری با این اعداد دارد، به پزشک مراجعه کنید. در ادامه مقاله به بررسی کامل جدول قد و وزن کودک می‌پردازیم.

منبع: قد و وزن کودک | قد و وزن کودکان در هر سن چقدر باید باشد؟

جدول یا نمودار قد و وزن کودک چیست و چه اهمیتی دارد؟ نمودار قد و وزن کودک اطلاعات ارزشمندی را در مورد سلامت کودک و الگوی رشدی او به ما نشان می‌دهد. سازمان جهانی غذا و دارو میانگینی از قد و وزن و اندازه دور سر کودکان در سنین مختلف را در نظر گرفته است. اگر کودک شما در این محدوده نیست نگران نباشید چرا که این میانگین‌ها تنها عمومیت را نشان می‌دهند. در صورتی که قد و وزن و اندازه دور سر کودکتان تفاوت چشم‌گیری با این اعداد دارد، به پزشک مراجعه کنید. در ادامه مقاله قصد داریم به بررسی کامل نمودار قد و وزن کودک بپردازیم. پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

منبع : جدول قد و وزن کودک | قد و وزن کودکان در هر سن چقدر باید باشد؟