2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بياييد هوش ازمايي

جواب اين سوالو كسي ميدونه؟

🗯 سوال: چه علامتی بین اعداد 86 و 87 بگذاریم تا عدد حاصله از 86 بزرگتر و از 87 کوچکتر باشد؟

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

خانوما هل ندین به ما هم برسه :)

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب برو جلو دگ (هل هل هل هل)  ما ما ما هم اینجاییم به ما هم بده

داری با آرنجت به بصل النخاعم فشار میاری خواهرم یواش😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
داری با آرنجت به بصل النخاعم فشار میاری خواهرم یواش😂

ای وای ببخشید دگ هل نمیدم (هل هل هل هل فشار زیاد)

اوا از عقب هل میدن (از عمد هل هل هل هل)

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
ای وای ببخشید دگ هل نمیدم (هل هل هل هل فشار زیاد) اوا از عقب هل میدن (از عمد هل هل هل هل)

مگه مشهده؟😂😂😂

یاد یه چیزی افتادم

یه نفر برام تعریف میکرد یه خانمی تو حرم امام رضا نشسته بوده خیلی گریه میکرده که خیلی هم سخت آرومش میکنن

میگن چیشده چرا گریه میکنی؟

میگه داشتم میرفتم سمت ضریح انقدر یه خانم بهم فشار اورد مجبور شدم گازش بگیرم 😂 خدا منو ببخشه

حالا امیدوارم کار ما به گاز گرفتن نکشه😁

۸۶<۸۷ این سوال مال دوران دبیرستانمه چقدر سرش حرص خوردیم وقتی معلم این جوابو داد😑

جواب رو نميدونم يعني فكرم كار نميكنه الان از من بپرسن ٢+٢ بلد نيستم

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
مگه مشهده؟😂😂😂 یاد یه چیزی افتادم یه نفر برام تعریف میکرد یه خانمی تو حرم امام رضا نشسته بوده خی ...

اره من تو حرم اینجوریم همش

ههههه بنده خدا راست میگه بعضیا وحشی میشن 

من زیاد میرم حرم از دور نگاه میکنم ضریح و جرات ندارم برم نزدیک گاهی

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
چقدر دلم مشهد ميخواد

به زودی تشریف میبرید ان شاء الله