دیروزی خط خیلی محوی داشت که خشک شد مشخص شد امروزی هم بعد دوسه دقیقه هاله کمرنگی داشت الان یه ساعت گذشته مشخصه ولی خطش نازکه و کمرنگ به نظرتون باردارم؟؟؟
کسی بوده بااین شرایط باردار بوده باشه؟
خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
هاله کی افتاد؟ اگه همون اول هر چند کمرنگ بیوفته قبوله.ولی اگه بمونه و بخاطر تبخیر ادرار خط بیوفته ک ...
زیر پنج دقیقه دیدم ولی خیلی کمرنگ و محو بود اما خب مشخص بود رنگ داره چون خطه هاله شده بود الان بعد یه ساعت شده خط صورتی خیلی کمرنگ و نازک
خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
زیر پنج دقیقه دیدم ولی خیلی کمرنگ و محو بود اما خب مشخص بود رنگ داره چون خطه هاله شده بود الان بعد ی ...
مبارکه بارداری.مال من تو لحظه شروع کرد ظاهر بشه ولی خیلی خیلی محو بود ک من ب شوهرم نشون دادم گفتم تو هم میبینی اونم دقت کرد گفت اره و همینجوری بعد چند دقیقه پررنگ شد
چقد زود گذاشتی خب بذار از دورت بگذره خط پررنگ بیاد ک اینقدر نری تو فکر خودتو اذیت نکن ...
آخه سابقه سقط تو هفته پایین دارم گفتم زود بفهمم برم دکتر شیاف بده نیفته
الان دوازده روز دقیق از تخمک گذاریم میگذره آخر شب 12سیکلم تخمک گذاری کردم و بعد ظهر 13دورم نزدیکی داشتم
کاش میذاشتم دوروز دیگه الان استرس دارم
مبارکه بارداری.مال من تو لحظه شروع کرد ظاهر بشه ولی خیلی خیلی محو بود ک من ب شوهرم نشون دادم گفتم تو ...
شماهم قبل موعد بی بی زدی؟من الان سه روز مونده به پری
عکس گرفتم خوب نمیشه گوشیم خیلی کیفیت نداره ولی خودم قشنگ میبینمش رد ادرار نیست خط داره ولی نازکه
انشاالله ک هستی من اینقدر خط بی بی چکم کمرنگ بود که اول ندیده بودمش انداختمش تو سطل زباله بعد یک ساع ...
کاش منم مثبت باشه خیلی نی نی دوس دارم و چندماهه منتظرم
اره بابا منم سه چهار روز مونده بود. برو تو تاپیکام عکسشو ببین
به سلامتی مبارک باشه عزیزم
دیدم بی بی چکت رو اما مال من خطش نازکه و کمرنگ تر😔
کاش منم مثبت باشه خیلی نی نی دوس دارم و چندماهه منتظرم
صبر کن زمان پریودت برسه دوباره بی بی چک بزن چون تخمک گذاریت زود بوده شاید اون موقع نشون بده برای من تخمک گذاریم روز هفدهم بود روز سی و سوم پریودیم تازه یه هاله کم رنگ بود
طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
خب برو ازمایش بده .اگه بی بی خط کمرنگ انداخته لابد بتات در حدی هست ک ازمایش نشون بده.
آخه اگه کم باشه باز میفرستنم آزمایش تا شنبه صبر میکنم مثبت تیره تر بشه میرم حتما