2777
2789
عنوان

خط کمرنگ و نازک بی بی چک

12145 بازدید | 36 پست

خواهریا من از دیروز بی بی چک گذاشتم24دورم بود 

دیروزی خط خیلی محوی داشت که خشک شد مشخص شد امروزی هم بعد دوسه دقیقه هاله کمرنگی داشت الان یه ساعت گذشته مشخصه ولی خطش نازکه و کمرنگ به نظرتون باردارم؟؟؟

کسی بوده بااین شرایط باردار بوده باشه؟

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

خب اگه هاله انداخته که احتمالا بارداری. شاید زود گداشتی که کمرنگه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه هاله انداخته که احتمالا بارداری. شاید زود گداشتی که کمرنگه

امروز 25دوره ام بوده نمیدونم گیجم هیچ علایمی جز تکرر ادرار و سوزش ناف ندارم حتی سینم درد نداره برخلاف ماه های دیگه

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

کو ببینم😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
من اینطور بودم الانم دخترم دستش تا مچ کرده تو حلقش پیشم خوابیده😆

خداکنه اینطور باشه منم باردار باشم این ماه خیلی وضع عالی داشتم حتی آخرشب 12دورم تخمک گذاری کرده بودم فرداش سونو بهم گفت

دو سه روز صبر ن دوباره بزار. ولی انشاله که هستی.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
امروز 25دوره ام بوده نمیدونم گیجم هیچ علایمی جز تکرر ادرار و سوزش ناف ندارم حتی سینم درد نداره برخلا ...

هاله کی افتاد؟ اگه همون اول هر چند کمرنگ بیوفته قبوله.ولی اگه بمونه و بخاطر تبخیر ادرار خط بیوفته ک رنگش هم قهوه ایه قبول نیست اون بخاطر نازک بودن کاغذ بی بی چکه

هاله باشه هر چند کمرنگ بارداری. البته اگه زیر ده دقیقه ( یادم نیست شایدم پنج دقیقه) هاله رو ببینی. م ...

هاله رو زیر پنج دقیقه دیدم ولی خیلی کمرنگ بود الان خطش حتی تو نور کم مشخصه ولی نازکه مث خط بالا خیلی پهن نیست

البته ازمایشم میتونی بدی

باشه عزیزم تا شنبه میمونم دوباره تست میزنم

چقد زود گذاشتی 

خب بذار از دورت بگذره خط پررنگ بیاد ک اینقدر نری تو فکر 

خودتو اذیت نکن ...

ولی میگن هاله کمرنگ یعنی مثبت.

(من خودم ماه اخر اقدامم گذاشتم 4 روز از موعدم گذشت بعد بی بی گذاشتم خط پرررنگ اومد 

در صورتی ک قبلا همش میرفتم تو فکر ؛ قبل موعدم همش بی بی میزدم .چقد خودمو اذیت میکردم😥)

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!