2777
2789

سلام 

دوستان من ۴سال پیش با یه اقا پسر خوش قیافه درشت اندام  بامزه مهربون خاکی شیطون وضع مالی متوسط عصبی اشنا شدم خیلی دوسش داشتم غیرتاش عصبانیتش برام جذاب بود نمونه ی مرد کامل برام بود من اون موقع۱۶ سالم بود و در این حال ک با این اقا پسر دوست بودم تو یه گروه با به پسری درد دل کردم باهم اون کاملان با اون پسر اولیه متفاوت بود یه پسر سوسل با باکلاس بسیار پولدار اروم یکم توپول و قیافشم بد نبود اشنا شدم خیلی به علاقه پیدا کرده بود منم بیشتر از پولش خوش اومده بود وقتی تو ماشین چند میلیاردیش میشستم و میدیم خیلی دوسم داره یهحس غرور میگرفتم ولی اون یکی پسره وقتی پیشش بودم حس عشق داشتم یه طورایی اون پولدارر مغزم انتخواب کرده بود اون یکی رو دلم 

اقا من بعد دوماه با اون پولداره کات کردم الکی بعد یه هفته بعدشم با اون یکی پسره نامزد کردم یه جورایی نارو زدم و نامردی کردم و کلی دلش شکست ولی من محلی ندادم چند سال گذشت الان دیگ عقد کردم ولی همش تو فکر اون میرم وقتی نمی تونه شوهرم چیزایی ک دوس دارمو برام بخره الان دوساله نمیتونه عروسی بگیره همش استرس کار داره همش چیکار کنیم چیکار نکنیم البته نا حق نگم  ک هرچی در میاره ارج بیرون رفتنمون میکنه کم کم حسم بهش کم تر شده از یه طرف دلم میسوزه از یه طرفم میگم اگ اون پولداره بود همه نیازامو به سه نکشیده فراهم میکرد الان یه باید تو ی خونه ۷۰ متری زندگی کنم ولی اون موقع خونه دویست متری همش بهش فک میکنم و ای کاش ای کاش میکنم و دارم از شوهرمم سرد میشم وقتی میبینم نمیتونه منو له ارزوهام نزدیک کنه و با این اقتصاد خودموبابامم کار کنیم به سرعت اقتصاد نمیرسیم 

لطفا راهنمایمم کنید ببخشی طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت پل تو برای ارزو ها نیستن...شوهرم کعبه امال نیست...بهتره خودتم برای ارزوهات زحمت بکشی 

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

ینییییی ر...دم ب جامعه ای ک ما مسرا بر حسب و پول و اموال طبقه بنوی میکنن

ن ک خودم نداشته باشم دارم در حدی ک تیازای ی دخترو برطرف کنم راحت ولی ناموسا چ کاریه فقط ب مول طرف نگاه میکنین

الان چه راهنمایی کنیم از خانه ای که فقر واردش بشه فشق و عاشقی از در دیگه میره تمام شد رفت باید پولو ...

عزیزم این خانم بلاتکلیفه...پولم انتخاب میکرد بعدها دنبال عشق می گشت و پدر اون یکی در میاورد...

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

مهم اینه که دوستش داری عزیزم با هم کار کنید بلاخره پول جور میشه اگه با عقل تصمیم میگرفتی باز هم دلت پیش این بود و باز هم اون موقع از اون پولدار سرد میشدی پس هی نشین مقایسه کن این مقایسه ها زندگیتو خراب میکنه

ملت پل تو برای ارزو ها نیستن...شوهرم کعبه امال نیست...بهتره خودتم برای ارزوهات زحمت بکشی 

اخه تو این دوره زمونه به دو دستگی تقسیم شدن مردم پولدار و زیر خط فقر و بخوای پولدار شی دوباره ی موج گرونه میزنه و به خط اول برمیگردی تا الان هرچی داشتی داری باید حفظش کنی وگرنه ۵سال دیگ همونم نداری یه جورای ارزوهامون و خواسته هامون فقط باید تو دست لاکچریای اینستگرام دید

عزبزم دلیل نداره چون پولدار بوده حتما خوشبخت میشدی در کنارش از طرفی پول بی عشق اصلا به ادم نمیچسبه متاسفانه بر عکسشم باعث اختلاف و کلی مشکله اما اگر واقعا دوستش داشته باشی در کنارهم میتونید زندگیتونو بسازید اون پولداره اگر قسمتت بود الان باهاش نامزد بودی مقایسه بیشتر دلسردت میکنه فکرشو از سرت بیرون کن

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
ینییییی ر...دم ب جامعه ای ک ما مسرا بر حسب و پول و اموال طبقه بنوی میکنن ن ک خودم نداشته باشم دارم ...

ناموسا فارسی حرف بزن...غلط ها رو بگیر بعد بفرست

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

از کجا معلوم اون آقا پولداره با شما ازدواج میکرد 

از کجا معلوم هزار تا بدی نداشت 

بچسب به شوهرت ...گناه داره والا 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
مهم اینه که دوستش داری عزیزم با هم کار کنید بلاخره پول جور میشه اگه با عقل تصمیم میگرفتی باز هم دلت ...

اره واقعا عزیزم ولی نهایتش اگ از اون جدا میشدم اون داشت ک مهرمو بده برم دنبال خواسته دلم