2777
2789
عنوان

دوستم

203 بازدید | 30 پست

دوستم خواست واسش تاپیک بزنم نظراتتون بهش بگم.

خانمای گل دوست من نامزد داره چندساله با همن نامزدش پسر خوبیه ولی وقتی دوستم به مشکل برمیخوره مثلا ازش کمک مالی میخواد بهش کمک نمیکنه یا بازور یا کلا میبینه تو سختیه مشکل مالی داره اصلا بروی خودش نمیاره ،باهم چندساله رابطه دارن وقتی هم خیلی دوس دارن ولی پسره رو مسایل مالی حساسه دوستم دلخوره ازش جای تلافی وقتی نامزدش ازش س ک س میخواد دوستم قبول نمیکنه نامزدشم به شدت بهش بر میخوره یعنی همیشه ازش این انتظارو داره درحالی که اگه دوستم چیزی بخواد نامزدش بگه نه نباید ناراحت بشه ،رابطشون تو این چندسال بدون .....بوده ولی همیشه نامزدشو آروم کرده ببخشید امیدوارم منطورمو درست رسونده باشم 

حالا بگید چجور بهش بفهمونه که توهم وظایفی داری 

آرامش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم شوهرم تو عقد و نامزدی پول نمیداد بعد عروسی درست شد انگار اعتقاد دارن دختر باباییم موقع عقد

خب باهم رابطه داشتین؟

آخه اینا رابطه دارن یعنی پسره همیشه ازش رابطه میخواد پس چجور تو این مواقع انگار وظیفه دوستمه !!

آرامش

من تودوران عقدشوهرم هرموقع میومدبهم سرمیزدیه مقدارپول توجیبی هم میداد

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
خب باهم رابطه داشتین؟ آخه اینا رابطه دارن یعنی پسره همیشه ازش رابطه میخواد پس چجور تو این مواقع انگ ...

اره داشتیم منم ساختم باهاش البته مطمئن بودم خسیس نیس و فقط رو لج افتاده 

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰

خاك بر سر دوستت

مگه فاحشه هست

به ازاي رابطه پول ميخاد

اخ

بدم اوم

ازش جدا شو

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خاك بر سر دوستت مگه فاحشه هست به ازاي رابطه پول ميخاد اخ بدم اوم ازش جدا شو

چقدر بد و با بی ادبی جواب میدین 

موضوع اصلا چیز دیگست میگه دوستش واسه اینکه لج کنه سر موضوع پول ندادن رابطه برقرار نمیکنه با پسره

اصلا برداشت شما ربطی به موضوع نداشت

خاك بر سر دوستت مگه فاحشه هست به ازاي رابطه پول ميخاد اخ بدم اوم ازش جدا شو

اینجور نگو اصلا ربطی به فاحشه بودن نداره 

میگم پسره همیشه ازش این انتطارو داره خب دوستمم ازش انتظاراتی داره در مقابل این رابطه این چیزارو نخواسته بخاطر دوس داشتن دلش میخواد مشکلاتشو ببینه بهش کمک کنه اگه واقعا دوسش داره

آرامش
چقدر بد و با بی ادبی جواب میدین

رابطه در ازاي پول حتي براي زن و شوهرم همين حسو ميده 

اح اح

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻