2777
2789
عنوان

آیا برم؟آیا نرم؟

46 بازدید | 8 پست

خیلی دلم میخاد بریم سفر...

تقریبا ۸ ساله عروسی کردیم و هرتابستون رفتیم مسافرت.

اما امسال به دو دلیل مرددم

یکی اینکه بچم ۹ ماهشه و میترسم اذیت بشه و اذیتمون کنه!

دوم اینکه قسط و اینا زیاد داریم و برای رفتن مجبوریم حداقل یکی از قسطهامونو این ماه ندیم😆ک زیادم مهم نیس این دلیل!

قراره با ماشین خودمون بریم....یه چیز دیگه هم اینکه شوهرمم کلا آدم کم حرفیه و توی ماشین زیاد خوش سفر نیس!

حالا بنظرتون بریم؟!

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا برو خوش بگذرون...

ماشین که دارین دیگه بچه اذیت نمیکنه زیادی ... مثل این نیست که بخوای با اتوبوس بری...

خب حرف نزنه... 8 ساله باهاشی ... دیگه باید به رفتارش عادت کرده باشی... 

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
ای بابا برو خوش بگذرون... ماشین که دارین دیگه بچه اذیت نمیکنه زیادی ... مثل این نیست که بخوای با ات ...

اره طفلکی قول داده اینبار همه جوره خوش سفر باشه!😅

برین،سفر مهمه،قسطو اگ مهم نیس ولش،بچتم ماشالا بزرگه،غذا خور شده🌹

اخه خیلی شیطونه

ولی راست میگی 

خودمم فک میکنم اگه نریم تا تابستون بعدی حسرت میخورم ک کاش رفته بودیم!😅

برین،سفر مهمه،قسطو اگ مهم نیس ولش،بچتم ماشالا بزرگه،غذا خور شده🌹

مهم نبودنش از این نظره ک همیشه به موقع پرداخت کردیم و یه قسط عقب بیفته از ضامن کم نمیکنن