اینو ک گفت دنیا روسرم خراب شد اما خودمو جمع و جور کردم گفت باید بهم بزنیم باید تموش کنیم رابطه ی ۳یاله رو ازپشت تلفن تمومش میکرد میگف رابطه ی من و تو نمیشه این رابطه هم درسا شه تفاهم نداریم اخرش طلاقا من بهش گفتم گفتم چون مشکلات زیادی داشتمبخاطر این رو رفتارم تاثیر گذاشته بود و تصویریو ازخودم نشون دادم که تصویر اصلیم نبود گفتم بهم فرصت بده تا درست شم اما خب چون حالم بشدتتتت بد بود و بشدت شوکم کرده بود اینارو خیلی درهم برهم بد میگفتم اونم میگف اگه ادامه بدی و نیای دوستانه تموم کنیم بلاکت میکنم گفت دوستانه تموم میکنیم فراموش کردیم اروم شدیم تااخرعمر مثل یه برادر پیشتم من حالم خیلییی بد بود اصلا نمبتونین تصور کنین اون لحظه گفتم حداقل بزار الکی وانمود کنم قبول کردم تا بلاک نکنه و بعدا باهاش اروم حرف بزنم و حرفامو بگم تا بفهمه و بهم فرصت بده بخاطر اونگفتمباشه قبوله و خدافظی کردیم
فرداش بهش پیام دادم بیاد حرف بزنیم اما نیومد جواب نداد من گیج بودم و دوستام گفتم دیگه پیام نده و یکم فرصت بده هردو ارومشین و تغییراتتو جور دیگه بهش نشون بده غیرمستقیم مثلا ازطریق استوری و هرچیز دیگه ای... منم ک گیج بودم این کارو کردم وسطا بازم بخاطر نداشتن اطلاعات درست پروفایلای دپ و غمگین میزاشتم که بعدها فهمیدم اینا یدتر طربو سردتر و دورترمیکنه و کمتراز یک ماه بعد از اینکه بهم زده بودیم رفت با کس دیگه
الان ۵ماه و خورده ایه که بااون دخترس من فراموشش نکروم تک تک بی فکری های خودمو همقبول دارم اما اونم خیلیی بد کرد رابطه ۳ساله رو ازپشت تلفن تموم کرد وقتی دوستاشو دید و دورش شلوغ شد دیگه برامن تلاشی نمیکرد وقتی ازش فرصت خاستم تا رفتارامواشتباهانو جبران کنم عوض کنم بهتر کنم هیچ فرصتی بهم نداد
وقتی گفت بهم بزنیم من حالم بد بود مخالفت میکردم ازم طلبکار بود که چرا اینجوری میکنی میسپرمت بخدا و ...
دلمو شکست تاچندروز شوکه بودم توهمات شدید گرفتم حتی تاپای شیداییم رفتم
وقتی دورش شلوغ شد کوچک ترین انگیزه ای واسه تلاش برا رابطه نشون نداد
خودش تواون دوونیم سال کلییییی اشتبااا داشت که ازم فرصت خاست و منم بهش دادم و جبران کرد اما به من که رسید هیچ فرصتی نداد
من بهش اعتماد کردم قبلا یبار اومده بود و رفته بود اما بار دوم ازم خاس بهش اعتماد کنم میگف توی سختیا و همه چی کنارهمیم حتی اگشدیدترین دعوارو باهمبکنیم اما اخرش...
درسته الان با دختره ست(5ماه و خورده ایه باهمن) اما من میخام برگرده الان یک ماهه رابطشون صمیمی تر شده اما میدونم که به پای اون ۲ونیم سال رابطه ای ک داشتیم نرسیده.
میخام یکی از دوستام بهش پیام بده بگه که هردو اشتباه کردیم و اونم اشتباه کرد و بهم فرصت نداد و یجوری حرف بزنه ک اون تصمیم به برگشتن و شروع دوباه بگیره
اخه اگاون دختره ۶ماهه باهاشه من ۳سال باهاش بودم همه عمر و فرصتمو پاش دادم بخداا.بخدا به اون چندسال میسوزم چه روزا و چه ارزوهایی داشتیم
بخدا خیلی سخته دست کشیدن خیلیی اونم وقتی همه چی میتونه درست بشه
اگ اونو ول کنه گناهه اما منو ول کرد گناه نبود اونم بعد۳سال بااونهمه امیدارزو اعتماد و کارایی ک براش کرده بودم؟
حتی نزاش لحظه اخر حرفای دلمو بگم فرصت نمیداد رابطه ی سه ساله رو تویک ساعت ازپشت گوشی تموم کرد
شما میگید چیکار کنم هرتلاشی کنم گناهه و میشم یه خیانت کار؟؟؟