2777
2789
عنوان

این کار من خیانته؟میشه بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 100 پست

ببین من فکر میکنم رابطه تون از یکم قبل تر تموم شده بوده 

اخه نمیشه که بعد یه ناه سریع رفت سراغ بعدی پس این قبل تر با خودس رابطه تموم کرده بوده

یعنی فکراشو کرده دیده نمیشه،درسته یه طرفه تصمیم گرفته ولی خب از سمت خودش این تصمیمو گرفته 

به نظر من بذار زمان بگذره به خدا نمیشه هیچ کس به زور نگه داشت میدونم سخته ولی تایم بهش بده بذار ببینِ با زندگیش چیکار میخواد بکنه 

میشه برای رسیدن به حاجتم یک صلوات بفرستی 😘
دلم نمیاد بگم ولش کن  نمیدونم باید چی بگم واقعا

شما کامل خرفامو خوندین؟بنظرتون مقصر بیشتر کدوممونیم؟اینکه یکی بره باهاش حرف بزنه غیرمستقیم که تخریک شه برا برگشتن این خیانته ب اون دختر؟۵ماهه باهمن از شانس منم یه ماهه صمیمی ترشدن اما خب منم سه سال همه چیمو پاش دادم خیلی سخته بخدا دوسش دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسش دارم چجوری ازش دس بکشم همه زندگیمو پاش دادم

بیخیال عزیزم منم ۲سال تو این باتلاق بودم آخر سر خواستگاریم اومد ولی نشد کار بخواد بشه عشق بخواد باشه همون اول میشه به مرور با اینهمه تحقیر هیچی درست نمیشه

بابا بیخیالش شو برگرده هم فایده نداره چون اگه دلش میخواست همون اول میموند اینجور فقط خودت کوچیک میکنی

یعنی چی به هیچ کس بیشتر از اندازه ظرفیتش بها نده ؟!مگه ما کرونومتر دستمونه که بفهمیم طرف از چه مرحله ای به بعد هار میشه آخه  

زندگیتو عمرت رو پای کسی بذار که قدر بدونه و تورو بفهمه نه کسی که ولت کرده و رفته با کس دیگه 

فرزندم،ازملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم.امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد. روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی    خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز. روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد

اخه اون دختره چه تقصیری داره اگه پسره میخواستت که ولت نمیکرد حالا که چی میخوای بری التماس کنی یا واسطه بفرستی برگرده ؟اگه میخواستت یا بقول خودت اون ۳ سال رابطه اونقدی براش ارزش داشت که بر میگشت

کمم نگذشته ۶ماه گذشته ولی برنگشته

وزن فعلی۷۴.۸۰۰👈وزن هدف اول۷۰،،،،،وزن هدف دوم۶۵،،،،،شروع کالری شماری۲۸تیر💪💪💪💪💪

برو پی زندگیت معلومه راحت ازت دست کشیده اگه دوست داشت تو این زمان کم نمیرفت با یکی دیگه دوس داشتن به این راحتیا فراموش نمیشه ولی باید دوطرفه باشه ادامه بدی خودت میسوزی آدم قرار نیس همیشه شاد و شنگول و خوشحال باشه و از خودش مایه بزاره اونم باید اینو درک میکرد و کمکت میکرد

ببخشید اینو میگم اما خب چون نظر خواستی میگم

من احساس مردم از اول هم زیادی عاشقت نبوده،بیشتر بخاطر فراموش کردنه عشق قبلیش و بعدش مشکلاتش با تو بوده،یه جورایی تو اسباب فراموشی بودی براش،نمیدونم شایدم حسم اشتباه باشه،به هر حال اگه فراموشش کنی مطمئن باش خیلی بهتره،میدونم سخته اما غیر ممکن نیست

🌹

باید بهش بفهمونم بفهمونم که همون تصکیری که قبلا ازمن داست واقعیه بفهمه اخلاقام بخلطر مشکلاتی بود که ...

ببین من درکت میکنم دوستم .حرف زدن کار سختی نیس .میشه رفت و حرف زد ولی من اخرشو همین الان حدس میزنم .تو یا رابط میری حرف میزنی ولی الان چون دلش پیش یکی دیگس حرفاتو نمیشنوه و دوست نداره مزاحمشون بشی .درنهایت تو میمونی و یک غرور له شده .پس فعلا بیخیال باش

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند
ببین من فکر میکنم رابطه تون از یکم قبل تر تموم شده بوده  اخه نمیشه که بعد یه ناه سریع رفت سراغ ...

درسته من ازقبل دیدم که هیچ تلاشی حاظر نیست بکنه منم مقصر بودم خیلی تقصیرا داشتم خیلیاشم بخاطر شرایطی بود که توخونه داشتم اما خیلی وقتا تااوندم یه تلاش بکنن هیچ انگیزه ای نشون نداد منم دلم شکست به مدت از لج کشیدم کنار هیچ کاری نکردم دیگه که این شد.میگن وقتی طرف زود بعدتموم کردن وارد رابزه حدید میشه برا فراموشیه...راستش توپیج دختره یه چیزی دیدم که انگار دختره اینو دوس داشته اما چون میدونسته بامن رابطه داره بهش نگفته و بیخیال شده.بنظدت بااین چیزا ک گفتم من تلاش کنم براش و حتی یکیو بفرستم باهاش حرف بزنه خیانت به اون دخترس؟

میدونم از حرفام ناراحت میشی اما لازمه بهت بگم که این ادم حتی اندازه سر سوزنی به تو علاقه نداره و نداشته

فقط از تو برای بهتر شدن حال خودش استفاده کرده 

تو تنهاییاشو پر کردی سنگ صبورش بودی اونم استفاده کرده

اما وقتی اومده دانشگاه دخترای رنگ و وارنگ رو دیده گذشته خودشو یادش رفته دیگه سنگ صبور نمیخواسته واسه همینم قیدت رو زده و رفته سراغ یکی دیگه

اون دختره رو هم ول میکنه بعد از یه مدت 

از اول اشتباه کردی ۳ سال واسش وقت گذاشتی 

واسه هر ادمی فقط چند ماه وقت بزارید اگه نیومد خواستگاریتون سریع قیدشو بزنید بیشتر از چند ماه وقت گذاشتن واسه یه پسر اشتباه محضه.

عزیزم فراموش کن.سه سال چیزی نیست....بعضیها ازذواج میکنن با بچه وقتی نخوان باهم زندگی نکنن نمیکنن دیگه.

اینقدرم تو زندگیت زوم نکن رو این اقا فکر کن یک اشتباه بوده و تموم شده.سخته ولی میشه.عاقبت نداره ادامه این رابطه.منت نکش که اگه برگرده  یک عمر میشی تو سری خور 

اینو ک گفت دنیا روسرم خراب شد اما خودمو جمع و جور کردم گفت باید بهم بزنیم باید تموش کنیم رابطه ی ۳یا ...

سلام اول بگید مشکلتون چی بود ک نرفتی ب دیدنش و ازش دوری میکردی؟ واینکه زمانش مهم نیست ک ۳ سال وخیلی دور باهاش بودی مهم اینه وقتی نزدیکش بودی ازش دوری میکردی. وطبیعیه ک میره سراغ یکی دیگه عزیزم

ببین من درکت میکنم دوستم .حرف زدن کار سختی نیس .میشه رفت و حرف زد ولی من اخرشو همین الان حدس میزنم . ...

میخام رابط یجور باهاش حرف بزنه که مثلا ازطرف من نیست.این دوست صمیمیه و اون میدونس چقد باهم صمیمی هستیم و مثل خواهریم بخاطر این میخام بره یجوری حرف بزنه ک مثلا من خبرندارم و از طرف خودشه 

راستی اینم بگم بعداز بهم زدن پیام هامو جواب نداد و حتی تیک دومشو برداشت نفهمم خونده اما استوری هامو باز میکنه این بنظرتون چه معنی داره؟اخه گقته بود تافراموش نکنی خیالم راحت ننیشه شاید میخاد از اون طدیق ببینه پست و استوری غمگین میزارم یا نه فراموشش کردم و اینا... بنظرتون بامن بدکرد؟من احساس میکنم تقصیرامون ۵۰ ۵۰ هستش اگه تقصیر اون بیشتر بود حداقل امیدداشتم سرش میاد و  اخرش برمیگرده و باهم‌شروع میکنیم