2777
2789

گفتم دیشب دختر ۱سال و نیمم افتاد زمین لثش خونریزی کرد 

امروز دیدم دندونش لقه بردمش دکترم یگه باید جفت دندونای بالاییش رو بکشی و صبر کنی تا ۷سالگی ک دائم در بیاد😢

منو شوهرم داریم دیوونهم یشیم

امکانش هست دکتره یک چیز الکی گفته باشه؟؟؟اگ صبر کنیم دندوناش محکم نمیشه سرجاش؟؟اخه لثش خیلی ورم داره میگم شاید بخاطر اسیب لثه دندن لقه لثه ک خوب بشه دندونم خوب بشهتوروخدا اگه اطلاعی دارین بهم بگین

منم داداشم افتاد زمین دندونش لق شد ولی نکشیدیم یه چند ماهیی بود الان خودش افتاده 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

پیش یه دندونپزشک دیگه ام ببرش

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داداشم افتاد زمین دندونش لق شد ولی نکشیدیم یه چند ماهیی بود الان خودش افتاده 

یعنی خوب نشد؟؟؟لقیش درچه حد بود؟؟یعنی دندون اویزون بود یا دست ک میزدین سرجاش یکم تکون میخورد؟؟

نگرانی نداره ک عزیزم .پسر من دوساله نمیه  هستش  دندونش رو کشیدیم .

دختره ۲تا از دندونای لاش نباشه اونم تا ۷سالگی تو جامعه الانکه اینقدر ظاهر برا همه مهمه😢میترسم ۳ ۴ساله بشه سرکوفتش بزنن تو روحیش خیلی تاثیر داره

منم دخترم تو4سالگی زمین خوردیکی ازدندونای جلوش لق شددستش نزدیم اصلن تا7سالگی دندونش رشدنکردیکمی سیاه شددوندونای کناریش بزرگ شدولی اون همیجورکوتاه موندتااینکه افتادیه دندون جدیددراوردنگرانی نداره عزیزم دندون هس دیگع دوبارع یکی بهترش درمیاره حالابرای اطمینان ازکشیدنش یه دکتردیگه ببرش

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
منم دخترم تو4سالگی زمین خوردیکی ازدندونای جلوش لق شددستش نزدیم اصلن تا7سالگی دندونش رشدنکردیکمی سیاه ...

اخه ۱سالشه میترسم بکشم بعد دیگه فضایی برای دراوردن دندون دائمی نداشته باشه

دختره ۲تا از دندونای لاش نباشه اونم تا ۷سالگی تو جامعه الانکه اینقدر ظاهر برا همه مهمه😢میترسم ۳ ۴سا ...

عزیزم اگ بکشی هم براش دندون میزارن جنسش مثله استیل میمونه .

نمیزارن ک بدون دندون بمونه چون لثه اش نازک میشه .

من برا پسرمو ک کشیدن گفتن ی ماه دیگ بیایید براش دندون بزاریم .تازه دکترا گفتن اون دندون هم مثل دندونهای خودشون بعد هفت سال میریزه .

فقط خواستم نگران نباشید عزیزم 

😍

میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊
یعنی خوب نشد؟؟؟لقیش درچه حد بود؟؟یعنی دندون اویزون بود یا دست ک میزدین سرجاش یکم تکون میخورد؟؟

نه اویزون نبود دست که میزدبم یکم تکون میخورد

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳