2777
2789
عنوان

بچه ها شما چکار میکنید با این

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بنظرت تا امیدی آخرش می سه به گرونی دیگه عزیز من اگر قیمت‌ها همون که هستن و بودن میموند تا حالا خ ...

بله درسته.

منظورم این بود که حتی اگر درآمدت خوب باشه، بازهم ترس تو دلت هست. همش میگی چه فایده؟ فردا همین مقدار بی ارزش میشه.

خیلیییی سخته اره تا میای یه نفسی بکشی کرایه خونه وقسط وپول اب وبرق وگاز ...میرسه

آره بعد دیگه نه هیچ چیزی میتونی بخوری نه بخری نه بپوشید چون همش و باید بدی به اونا آههههههه

نوشته بود تا زمانی که مردم خودشون به همین وضع راضی باشند هیچ چیز نه ارزون میشه مثل قبل تازه بدتر هم میشه ،چون اکثرا دیگه همه بیخیال شدن هیچکسم صداش در نمیاد !!!!!چی بگم مردم ،همه همینیم

مشکل اینه که اختلاف انداختن بین مردم ..هر کی هر چی داره خوشحاله که گرون شده ..یکی ماشین یکی خونه ...اصلا به هرکی می گفتی خونت قسط داره و بعد از پرداخت قسط ، برات دو برابر الان در میاد با خوشحالی می گفت : وقتی قسطش تموم بشه خونه چند برابر قیمتش بیشتر شده ..

یعنی عملا خودمون از گرونی های خوشحالیم و اصلا منتظر بودیم که یه چی گرون بشه مثلا سود کنیم .در حالی که خونه و ماشین گرون شده در اصل سود نکردیم .چون نمی تونید خونه رو بفروشید بخوریدش ..اونایی هم که خونه ندارن نمی تونن دیگه بخرن .

صاحب خونه ها خوشحالن که اجاره ها رفته بالا .از اون طرف خرجشون هم رفته بالا .در واقع هیچ کس سود نکرده بجز یه قشر خاص . ولی اکثرا خوشحالیم که خون و ماشین و طلاهامون خیلی قیمتش رفته بالا.

همین خوشحالی جا رو برای گرونی های بعدی باز میکنه .

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  
راست میگی خیلی باهات موافقم ،مردم بخودشون رحم ندارن

اصلا منظورم این نیست مردم رحم ندارن ..گرونییا اصلا دست مردم نیست که رحم کنن یا نکنن ..منظورم اینه با این کار دو دسته کردن مردم رو .اونا که دارن خوشحالن که به به گرون شد .اونا که ندارن ناراحتن که سال پیش چرا نتونستن بخرن که امسال گرون بشه .یعنی کاری کردن همه دارن به استقبال گرونی میرن و پرتقال فروش گم شده .کسی دنبال مقصر گرونی ها نیست اصلا

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

بیچاره شوهر من که بعد از کارش مجبوره بره مسافر کشی تا اخر شب واسه خریدن پوشک و شیر خشک خیلی دلم براش میسوزه خیلی سخت شده زندگیا .فقط به زور باید شکممونو سیر کنیم تا از گشنگی نمیریم همین دیگه .نه دل خوشی ای نه چیزی

بیچاره شوهر من که بعد از کارش مجبوره بره مسافر کشی تا اخر شب واسه خریدن پوشک و شیر خشک خیلی دلم براش ...

راست میگی؟؟؟نچ اعصابم بهم ریخت توی این دوره نمیشه بچه دارم شد دیگه با این وضع