2777
2789
عنوان

کمککککک

61 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من پارسال که حالم از نظر روحی بد بود یه دوستی داشتم همش کنارم بود بعد من بدون اینکه بهش بگم بعد از دو سه ماه خطمو سوزوندم 

ولی از اون موقعه همش ناراحتم تو فکرشم حالا اینستاشو پیدا کردم روم نمیشه بهش پیام 

میشه کمکم کنید بگید اصلا بهش پیام بدم؟ یا چی بگم بهش که منو ببخشه😞😞

اگه دوستت یه اقا بود بیخیال شو،نمیخواد پیام بدی.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

من البته مرد هستم واز پیج دخترم پیام میدارم تو شرایط شما قرار گرفتم چند بار و از روحيتون هم بخوبی خبر دارم هر چقدر بگذره براتون سخنرانی میشه با شهامت بروید تو اينستا اگه برخورد بدی کرد ببندينش چون خودتون رو راحت کردين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرتون کاملا برام محترمه اما من فکر میکنم دل شکستن ربطی به خانم وآقا نداره 

بحث دل شکستن نیست.

بحثم اینه که وقتی خطتو سوزوندی و دیگه سراغی ازش نگرفتی حتما یه دلیلی داشته.پس الان هم دنبالش نرو

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩