2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید خو لطفا

62 بازدید | 14 پست

بچها بنظرتون من تب کنگو گرفتم چند روز پیش جگر خوردم .علائمم شامل آبریزش بینی عدصه و دل پیچه هست تو رو خدا بیاین

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت شروعش نیست .دما بدنم ۳۶.۸

نه اصلا خیالت راحت باشه ولی اگه تب داشتی اون ۳۹ یا ۴۰ درجه احتمالش هست باید بری دکتر یه آزمایش خون میدی ببینن وضعیت پلاکتات در چه وضعیه چون پلاکت میاد پایین بدن خونریزی میکنه و در اثر خونریزی زیاد فرد میتلا میمیره

نه اصلا خیالت راحت باشه ولی اگه تب داشتی اون ۳۹ یا ۴۰ درجه احتمالش هست باید بری دکتر یه آزمایش خون م ...

ای وای نکنه بمیرم

نه اصلا خیالت راحت باشه ولی اگه تب داشتی اون ۳۹ یا ۴۰ درجه احتمالش هست باید بری دکتر یه آزمایش خون م ...

ینی حتما باید تب داشته باشم؟

اره اسمش روشه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو .تب به همراه خونریزی

ماملن پارسا میگم تا چند روز من باید نگران باشم که ببینم گرفتم یا نه؟تا چند روز بعدش علائم ظهور میکنن؟

ماملن پارسا میگم تا چند روز من باید نگران باشم که ببینم گرفتم یا نه؟تا چند روز بعدش علائم ظهور میکنن ...

تا ۱۴ روز ممکنه ظهور کنه . جیگر سعی کن کاملا پخته شه بعد بخوری کبابیش خوب نیس تو روغن سرخش کن کامل که نرم شد یعنی پخته با رب انار خیلی خوشمزه میشه