2777
2789
عنوان

بعضی کاربرای نی نی سایت

145 بازدید | 12 پست

بعضی کاربرای نی نی سایت راجب هر موضوعی هرچی میگی یه جوری جواب میدن انگار خودشون تکمیله تکمیلن. یه جوری میگن ا وا بلا به دور برو دکتر و فلان و بیسار .خوب کسی که میاد اینحا لابد هیچکسو بجز اینجا نداشته و به اینجا پناه آورده .واقعا خوبه گاهی یه کم راجب حرفامون فک کنیم

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟

خب برو دکتر که بد نیست،،،،،بعضیا یه چیزایی میپرسن که واقعا متخصص باید جواب بده،،الکی که نیست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه مثلا میاد میگه من فلان قرصو خوردم اینطوری شدم بنظرتون بخاطر قرصه؟ یا میگه من فلان دردو دارم این قرصو بخورم؟ خب ما که دکتر نیستیم امکان داره از سر تجربه جواب بدیم ولی اون تجربه ما رو ایشون اثر بد بذاره

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

موافقم دقیقا همینه

شاید طرف پول دکتر نداره شاید بیمه نیست و ...

فرزندم،ازملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم.امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد. روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی    خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز. روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد
آخه مثلا میاد میگه من فلان قرصو خوردم اینطوری شدم بنظرتون بخاطر قرصه؟ یا میگه من فلان دردو دارم این ...

عزیزم منظورم در این موارد نیست .مثلا طرف یه دردو دل داره یا نیاز به دوتا جمله دل گرم کننده داره میبینی میان میگن برو دکتر برو فلان .خدا شفات بده نمیدونم از ای حرفا

حرف من اینه اگه حتی بنظرتونم طرف داره حرف الکی میزنه چیزی نگید اصن جواب ندید .شاید این موضوع بنظر شما مزخرفه ولی دنیای اون شخصو بهم ریخته

من خودم بعضی تاپیکا رو که میبینم اصن واردشون نمیشم چون بنظرم الکین.ولی بازم نمیرم بگم تو چرا داری دوروغ میگی یا فلان .

یا هم توهم پز دادن دارند مثلا من یه بار گفتم پیتزا خوردم دل درد شدم و راهنمایی خواستم یه نفر گفت چرا پز میدی که پیتزا خوردی من از تعحب دهنم وا مونده نمیدونستم چی بگم🙄

افراد ساکت پرسرو صداترین افکار را دارند
یا هم توهم پز دادن دارند مثلا من یه بار گفتم پیتزا خوردم دل درد شدم و راهنمایی خواستم یه نفر گفت چرا ...

مریضن گلم

عزیزم منظورم در این موارد نیست .مثلا طرف یه دردو دل داره یا نیاز به دوتا جمله دل گرم کننده داره میبی ...

آره خب دردو دل و بحثای پزشکی جداست. من خودم تاپیک داشتم درمورد اختلاف خودمو شوهرم بود بیشتر دنبال جمله دلگرم کننده بودم که رو طلاق مصمم شم ، خیلیام تند حرف زدن باهام که همونا روم تاثیر گذاشتن برم واسه آشتی،خیلیا گفتن برو مشاور خب اونا نمیدونستن من شرایط رفتنو ندارم. ولی اگه بیام بگم بچم از پله ها افتاده بقیه چی بگن

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

من تاپیک زدم خودم دارم میگم وسواس فکری دارم .حالا یه مسئله برام پیش اومده بنظرتون با توضیحاتی که دادم مال وسواسمه یا جدیه .طرف اومده میگه مریضی برو پیش روانپزشک