2777
2789
عنوان

با خیانت شوهرم تازه فهمیدم مشکل یا بدبختی یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 4957 بازدید | 150 پست
چطوری بود؟با منشیش بود یا اینکه اخلاق رفتارش خوب بود عین شوهرمن ؟

اخلاق شوهره منم عین شوهره شماست

گاهی میگم شاید چون خیلی اخلاقش خوبه من سوء استفاده میکنم سرش داد میزنم تحقیرش میکنم اونم باعث میشه بره عقده هاشو با خیانت خالی کنه

تو داری طلاق میگیری احساسی به شوهرت داری یا نه؟دوسش داری یا نه؟ با برنامه ضبط صدا تو گوگل پلی انواع ...

مرسي عزيزم واي تو تاپيك قبليت نديدم كاش تگم كني 

گوشي شوهرت ايفونه ؟ 

به هر حال ادم عادت ميكنه به طرف ولي اون خيلي بيخيال منه خيليييي ديگه وقتي ميبينم ميگم من احمقم هر چي بمونم غرورم  له ميشه 

hair coloris ~ hair keratin 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيانتش چيكا كردي بخشيدي ؟  چرا س ك س تراپ ؟؟؟

اگه درست بشه میبخشم

همونطوری که مثال زدم،،شوهرم الان دقیقا شبیه یه عزیزیه که داره میمیره،،اگه ببینم داره خوب میشه منم کمکش میکنم میبخشمش،،اگه ببینم خوب نمیشه خستم میکنه دیگه آدم طاقت نگهداری از یه آدم مریضو نداره،،اونوقته که میذارم میرم

سکس تراپ ریشه موضوعو پیدا میکنه،علتش رو مشخص میکنه،اگه دارو لازم داشته باشه دارو میده

حتی من الان داشتم میخوندم که ممکنه تا یکسال لازم باشه که مشاوره بهش بدن،تا درمان بشه،حتی تو این یکسال هم یعنی دوره ی درمانش ممکنه باز خیانت ببینم،منم باید از هر لحاظ خودمو عالی کنم

راه خیلی سختی پیشه رو دارم

منم خیانت دیدم . با هم رفتیم برای طلاق توافقی در صورتیکه همه چیزم ببخشم 

ولی پشیمون شدم . میخام تموم حق و حقوقمو بگیرم . طلاقم نداد به جهنم. 

با دخترم میرم جایی که اصلا پیدامون نکنه . قصدم اینه یه خونه بگیرم و جدا ازش زندگی کنم

اگه درست بشه میبخشم همونطوری که مثال زدم،،شوهرم الان دقیقا شبیه یه عزیزیه که داره میمیره،،اگه ببینم ...

عزيزممم خيلي سخته اما تو حامله هستي مجبوري كمكش كني خودشو درست كنه بتوني ادامه بدي بچه نداشتي  راحت طلاق ميگيرفتي اما بچه سخت ميشه داستان 

من خيانت شوهرم بخشيدم اونم مريض جنسيه اما الان كم مونده منو از خونه بندازه بيرون رواني شده 

منم خیانت دیدم . با هم رفتیم برای طلاق توافقی در صورتیکه همه چیزم ببخشم  ولی پشیمون شدم . میخا ...

ميتوني بگير ازش اما طلاق نگيري اونم سخته ممكنه برات مزاحمت ايجاد كنه بعد به همه ميگه زنه منه به شما چه مربوط سعي كن خودتو ازاد كني فك ميكني طلاق نگيري راحتي جدا زندگي كني تازه خونه بگيره زخمي تر ميشه طرف ...