کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
سلام من دخترم دقیقاتااواسط ماه دهم ایناپس میاوردخیلی هم شدیدحالت جهشی گاهی وقتاپس میاورد.شربت رانیتیدین هم روش تاثیری نداشت به اون صورت براهمون دیگه بهش ندادم.خودش خوب شد.یه دکتری گفت تا۱۱ماه هم طبیعیه اشکالی نداره
زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
تازه دارو میگیره نکسیوم و رژیم پروتئین گاوی و تخم مرغ و چیزا الرژی زا
خداروشکر بله گلم دکتر هم به من اینو گفتن. خانمی بعد شما زرده تخم مرغ ماست تا 10 ماهگی دادین ؟
تخم مرغ خیلی بده برا رفلاکس