2777
2789
عنوان

بچه ها کیا بچه هاشون 9 ماهه هستن و هنوز گاهی وقتها رفلاکس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 23 پست
نه گفت اگه ادامه داشته باشه بایدببریمش سنو موندم آخراین ماه دوباره ببرمش دکتر یکی میگفت داماد۳۰سال ...

وای ن خدا کنه تموم بشه این رفلاکس مال دختر من رفلاکس پنهانه دارو میخوره بچتون

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
وای ن خدا کنه تموم بشه این رفلاکس مال دختر من رفلاکس پنهانه دارو میخوره بچتون

نه هرچندوقت شبابالامیاره،البته الان قلقش اومده دستم،نبایدشام سنگین بخوره،نبایدزیرکولربخوابه که سردیش بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم رفلاکس داشت تا ۱۰ ماهگی شدید بالا میاورد 

ولی الان ۱۶ ماهشه خدارو شکر خوب شده شاید هر چند روز ی بار یا بخاطر گریه یا پر خوری یا ب خاطر قطره ی اهن بالا بیاره ولی دگ‌از مریضی نیست

بعد خانمی تو ماه 8 و 9 زرده تخم مرغ ماست میدادین ؟

اره من همه چی میدادم 

من ۴ تا دکتر عوض کردم 

دو تا میگفتن رفلاکس دوتا میگفتن نه نیس فقط معدش گشاده خود ب خود خوب میشه من ۴ ماهه تموم خدت شاهد فقط برنج کته با قارچ‌میخوردم انقد ک رژیم سختی بهم داده بودن دیدم خوب نمیشه اصلا رژیم و کلا گذاشتم کنار حتی ب دخترم‌گفته بودم پروتئن گاوی ندین من شیرم‌کم بود دکترا نذاشتن شیر خشک بدم

از ۴ ماهگی فرنی دادم از ۶ ماهگی با شبر‌گاو دادم باور میکنی شیر کاو و بالا نمیاورد ولی شیر خودم و میاورد از ۷ ماهگی خیلییی کم شد بالا اوردناش دگ از ۱۰ هم کاملا قط شد 

ولی کلا ب چیزتی ی ذره درشت واکنش نشون‌میداد سریع بالا میاورد تا ۱۲ ماهگی سوپشو میکس میکردم 

ولی الان خدارو شکر همه چی میخوره 

ولی باز من حواسم بهش هست 

مشکلی ک دارم این ک گریه کردنی سریع بالا میاره نباید بزارم‌گریه کنه 

اره من همه چی میدادم  من ۴ تا دکتر عوض کردم  دو تا میگفتن رفلاکس دوتا میگفتن نه نیس فقط ...

میدونم گلم چی میگی منم دقیقا شیر خودم را میدادم ولی کم بود شیرم  بچم همش گریه میکرد دیگه شیرخشک دادم ولی خیلی سختی کشیدم همیشه رژیم بودم عین شما آخر هم که دیگه شیر خودم را نخورد بچم .... ولی الان هم خانمی دقیق متوجه شدم نباید حساس باشیم هرچی  بیشتر رعایت کنیم بیشتر فکرمون شلوغ میشه ...