2777
2789
عنوان

خانمهای باردار بیایید یک لحظه

1058 بازدید | 181 پست

بچه ها من بی بی چک زدم + شد رفتم آزمایشگاه گفت یکشنبه بیا که دیگه صد در صد درست باشه ولی گفت احتمال زیاد بارداری، حالا اگر رفتم آزمایشگاه و جواب + بود زود برم پیش دکترم؟؟؟ من کل آزمایشهای قبل بارداری و انجام دادم، قرص فولیک و تیرویید هم دارم میخورم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پنجاه روز از اولین روز آخرین قاعدگیت که گذشت باید سونوگرافی بری که ببینن جاش خوبه. حالا میتونی اول س ...

یعنی الان که ماه اولمه لازم نیست برم که قرص ویتامین و اینا بده؟؟

یعنی الان که ماه اولمه لازم نیست برم که قرص ویتامین و اینا بده؟؟

الان شما چند روز از پریودت میگذره؟

آخرین پریودت کی بوده

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

منم فردا موعد پریودم .اما ۸ روز بی بی چک مثبت شد و دیروز آز بتا دادم مثبت شد .هنوز دکتر نرفتم .نمیدونم برم یا بزارم ۸ هفته تموم شه .

برا بارداری اولم تا ۱۲ هفته فقط پیش ماما و بهداشت رفتم

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
دو روز دیگه موعدمه 

خیلی زوده الان یهروز بعد تاخییر برین ازمایش  مثبت بود جواب رو ببرین بهداشت خودشون بهتون قرص های تقویتی میدن

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

منم تازه اول بارداریمه۴۰روز هستم، رفتم بهداشت ۷مرداد برام آز نوشته باید برم 

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28