2777
2789
عنوان

درددلم از شوهری که عذابم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنسی بوده پس جداشو.دخترتم هرطور شده بگیر.بچه نباید زیر دست همچین آدمایی بزرگشه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
دختر من ب خودم وابستست اما میره کلی اسباب بازی میخره براش پارک میبرش میگردونش بچه کلا مادرشث فراموش ...

آره دقیقا بچه بااین چیزا گول میخوره متاسفانه😔😔

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
اما بابام میگه ازطریق دخترت تورو میخاد آزار بده پس صبر کن 

معلومه بابای عاقلو صبوری داری به حرفش گوش بده

بابا خالي ميبنده تازه  عضو شده تجاوز به كودك حكم اعدام حرف مفت نزن استاتر

یکی از همکارای من شوهرش به چند تا بچه تجاوز کرده بود

حتی رفت زندان و گفتن میخواد اعدام بشه

دختره خیلی دوسش داشت و کلی حالش خراب بود

اخرش شوهرش نمیدونم چطوری ولی ازاد شد

دختره هم بلافاصله بچه دار شد

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
خدا شاهده میخای باور کن میخای باور نکن  تازه عضو ا نمیتونن دردو دل کنن

آخه چطور تجاوز کرده. واقعا چطور الان داره ول میگرده اگه این اثبات بشه دادگاه راحت طلاقتو میده بچم مال تویه