2777
2789

من روز سی پریود ازمایش تیتر بتا اچ سی چی دادم 133 بود به فاصله 48 ساعت به 190 و 48 ساعت بعد 248 شد میشه اونهایی که سابقه پوچ یا خارج رحمی داشتن کمک کنن من میترسم خارج رحمی باشه و لولم بارگه در ضمن لکه بینی ندارم فقط دردهای مشابه پریود دارم،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر رفتید؟؟؟؟؟؟؟؟ رشد داشته اما نمیدونم این مدلی چطوری میشه

ان شاالله سال سالم باشه و خوب رشد کنه

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
بنظرم روندش کنده برو سونو ببین ساک کجای رحمته ک خارج نباشه بعدش صبر کن فقط 

دو روز پیش که رفتم گفت ضخامت دیواره خوبه ولی هنوز چیزی نمی دید ولی مسیله الان روند کندش هست کسی بوده با این روند بارداریطبیعی داشته باشه؟

دو روز پیش که رفتم گفت ضخامت دیواره خوبه ولی هنوز چیزی نمی دید ولی مسیله الان روند کندش هست کسی بوده ...

والا برامن کند بود اولیم سقط شد پوچ بود 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
با دارو مشکل حل شد؟ 

امپول متوترکسات زدم واسه بارداری خارج از رحم جنین  جذب بدن میشه و رفع میشه و بتا میاد پایین کم کم 

چون بارداری خارج از رحم خیلی خطرناکه اگه بمونه ممکنه ب مادر اسیب بدی بزنه  

عزیزم من خارج رحم بودم و بتام طبیعی رفته بود بالا متاسفانه و هفته ۸ نوبت سونو قلب داشتم ک یهو هفته ۶ دل درد و درد مقعد وحشتاک گرفتم با وجود اینکه زودم فهمیدم بازم لولم از دست دادم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......