2777
2789
عنوان

یک انقلاب جدید در راهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 66 پست
استارتر جان ماهایی که صدتا کلاس و دوره رفتیم و مدرک داریم هم باز باید بریم و آپدیت بشیم اونوقت شما م ...

اوووووف میدونم سخته . ولی می خوام تلاشمو بکنم . در یه حدی که بینیم کوچیک بشه و گونه هام دربیاد کافیه . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرم گیریم بگیر من مارک note گرفتم عالیه و انقدر سبکه حس نمیکنی رو صورتت کرمه،پارسال گرفتم از پارسال ...

شده۲۶۰؟؟؟من دارم استفاده نمیکنم😂

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
شده۲۶۰؟؟؟من دارم استفاده نمیکنم😂

اره من کل مارک لوازم ارایشیم note هستش

خط لب و رژگونه و خط چشم که خیییلی راضیم ،چرا استفاده نمیکنی؟

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
من مجبورم یه لحظه برم . از همتون ممنونم . بخصوص چاقالو ی عزیز منتظر راهنمایی هاتون هستم .   بر ...

فدات شم من الان عکس میدم از چیزایی ک راضیم

اومدی سوالی داشتی بپرس😍

اره من کل مارک لوازم ارایشیم note هستش خط لب و رژگونه و خط چشم که خیییلی راضیم ،چرا استفاده نمیکنی؟

ب نظرم سفیده برا پوستم😔🐀

ب نظرم سفیده برا پوستم😔🐀

خب خودت اون رنگو گرفتی دیگه ،شماره چنده مگه؟من راصیم به پوستم میخوره 

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

واس من ۰۳

کرمه خوبیه

قیمتشم فک کنم۸۰مارک کاپرا،این دوتا هم مناسبن خیلی باربین۳۰از خواهرم خریدم لورینت فک کنم۱۵ولی واقعا خوبه کلا مارک ایرانی خیلی مناسبیه

ببین این سایه ها خوبن

میتونی رنگایی ک دوس داری از اون تکیه بگیری فک کنم دونه هشت تومنه،اون دوتاهم خیلی رنگا خوبی دارن من گرفتم دونه ۲۵،اولیه هم خوبه از خواهرم گرفتم فک کنم۳۰

ایناهم خط چشم و ریملایین که راضیم و قیمت مناسبن

ریملا مکس و گرفتم ۷۰ از بازار

منالیزا رو گرفتم ۳۰از خواهرم

خط چشما هم پاریس و گرفتم از خواهرم فک کنم۱۳ولی عالیه ب نسبت قسمتش

صورتی کمرنگه ۱۳ بد نیس یکم براقه واسه همین دوسش ندارم زیاد ولی ماژیکیه

ابیه خوبه اونم۱۲