2777
2789
عنوان

یک انقلاب جدید در راهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 66 پست
من پنکک مروان خیر ،قبلا میزدم خوب بود ،الان میماسه؟! 

من پنککشو نزدم والا 

اینم خیلی کم استفاده دارم ولی بد نیس🐀😌

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این اسمش چیه ؟ چی باید بگم به فروشنده .  من یه کرم پودر دارم با یه پنکک تو کل زندگیم .

الان من راهنماییت میکنم

بگو برا جشن و اینا میخوای

یا روزانه😌🐀

نه واسه ی مراسم . روزانه همون یه کرم دارم همونو میزنم . 

اها

خب ببین من اینارو واسه مراسمات میزنم خوبن

یه کرم خوب یه پرایمر

یه کانسیلر

ی کانتور اگه دوس داشتی.خط چشم و ریمل و سایه و رژ.من طبق پوست خودم بهت چیزایی که راضیم معرفی میکنم

پوست من مختلطه

فقط بگو رژ کمرنگ دوس داری یا پررنگ و سایه مات دوس داری یا براق

مرسی . مات دوست دارم .  پرایمر چیه ؟

پرایمر یه چیزیه ک قبل کرم پودر میزنن

ک کرم خوب بخوابه رو پوست

منافذ و بپوشونه

چقد میتونی هزینه کنی برا کل لوازم؟

چون من چیزایی ک خودم دارم زیاد گرون نیستن اگه میخوای مارک بهتر و گرون تر معرفی کنم

استارتر جان ماهایی که صدتا کلاس و دوره رفتیم و مدرک داریم هم باز باید بریم و آپدیت بشیم اونوقت شما میخوای تو خونه حرفه ای بشی؟؟؟؟ میتونی ساده و تمیز ارایش کنی و شیک هم باشی ولی انتظار نداشته باش مثل یه گریمور گریم کنی .

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.
برای عروسی 

کرم گیریم بگیر من مارک note گرفتم عالیه و انقدر سبکه حس نمیکنی رو صورتت کرمه،پارسال گرفتم از پارسال تاحالا همین مارکو استفاده میکنم ۲۶۰ قیمتشه

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑