از آرایشگاه رفتن و خدا تومن پول دادن خسته شدم . اینبار می خوام خودم آرایش بزنم. رفتم چند تا فیلم دیدم . میشینم تمرین میکنم . فقط نمیدونم برم چی بگم به فروشنده . بگم کرم گریم می خوام ؟ یا چی ؟ آخه اونی که تو فیلم نشون میده یه چیزی مثل آبرنگه که با قلم مو ورمیداره رو صورت خط میکشه .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
استارتر جان ماهایی که صدتا کلاس و دوره رفتیم و مدرک داریم هم باز باید بریم و آپدیت بشیم اونوقت شما میخوای تو خونه حرفه ای بشی؟؟؟؟ میتونی ساده و تمیز ارایش کنی و شیک هم باشی ولی انتظار نداشته باش مثل یه گریمور گریم کنی .
کرم گیریم بگیر من مارک note گرفتم عالیه و انقدر سبکه حس نمیکنی رو صورتت کرمه،پارسال گرفتم از پارسال تاحالا همین مارکو استفاده میکنم ۲۶۰ قیمتشه
پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدمایه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋ ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂 💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑